Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Autoritatea compententa pt ...

adi_0106

Postări Recomandate

Deci care este autoritatea competenta pt a controla taximetristii de atestat ??am un coleg care are taximetru si .... ma bate un gand sa fac si eu niste bani .... ca ce dracu` .... daca statu nu da alocatie la studenti, iar pt bursa nu am cap :crazy: vreau sa stiu de cine trebuie sa ma feresc si .... cam care sunt sanctiunile la care ma astept

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

4

• Bogdi16

1

• ionut20

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

nu te risca adi ca se cam fac controale . . . parca alaltaieri a aratat pe unu cu taxi in bucuresti, la negru, statea in gara de nord si lua cica pe "provincialii" naivi :smt003 si le baga dume cu intelegerea la pret.si ii i-a pe 2 care erau de la garda si ii duce si pe traseu le poveseste ca daca ii opreste politia sa zica ca el e Mihai din militari si cunostinta cu astia si bla bla bla, si dupa colt il opreste politia rutiera, la care asta : .. bah nu uitati, eu sunt Mihai, la care aia ... Si noi suntem de la politie !!! :smt021 :smt044 :smt044 :smt044

Link spre comentariu

presupun că vrea să-ţi spună să te angajezi (full sau part-time) la o firma de taximetre care are maşini, dar nu prea are şoferi...

pai asta e si ideea .... cand mai am timp liber sa ies putin pe la strada sa mai fac un ban

ionut20 la mine nu se pune problema asta

masina e completa, cu tot ce trebuie pe ea, si am aparat de taxat - asa ca nu am ce preturi sa negociez eu

vreau sa stiu cine are dreptul sa ma intrebe de atestatul de taximetrist .... si cam la ce sanctiuni ma predispun

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări