adi_0106 Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Deci care este autoritatea competenta pt a controla taximetristii de atestat ??am un coleg care are taximetru si .... ma bate un gand sa fac si eu niste bani .... ca ce dracu` .... daca statu nu da alocatie la studenti, iar pt bursa nu am cap :crazy: vreau sa stiu de cine trebuie sa ma feresc si .... cam care sunt sanctiunile la care ma astept Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 dc nu mergi "Indian" pe masina altuia? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 dc nu mergi "Indian" pe masina altuia?nu inteleg aluzia :smt017 Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 presupun că vrea să-ţi spună să te angajezi (full sau part-time) la o firma de taximetre care are maşini, dar nu prea are şoferi...e corect, bogdi16??? Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 nu te risca adi ca se cam fac controale . . . parca alaltaieri a aratat pe unu cu taxi in bucuresti, la negru, statea in gara de nord si lua cica pe "provincialii" naivi :smt003 si le baga dume cu intelegerea la pret.si ii i-a pe 2 care erau de la garda si ii duce si pe traseu le poveseste ca daca ii opreste politia sa zica ca el e Mihai din militari si cunostinta cu astia si bla bla bla, si dupa colt il opreste politia rutiera, la care asta : .. bah nu uitati, eu sunt Mihai, la care aia ... Si noi suntem de la politie !!! :smt021 :smt044 :smt044 :smt044 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 presupun că vrea să-ţi spună să te angajezi (full sau part-time) la o firma de taximetre care are maşini, dar nu prea are şoferi...pai asta e si ideea .... cand mai am timp liber sa ies putin pe la strada sa mai fac un ban ionut20 la mine nu se pune problema asta masina e completa, cu tot ce trebuie pe ea, si am aparat de taxat - asa ca nu am ce preturi sa negociez eu vreau sa stiu cine are dreptul sa ma intrebe de atestatul de taximetrist .... si cam la ce sanctiuni ma predispun Link spre comentariu
dosa Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 ACTELE DE TAXIMETRIE LE SOLICITA POLITIA IMPREUNA CU REPREZENTANT DE LA PRIMARIE :smt006 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 23, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2007 sa fie sanatosi ....... nu ma mai intereseazam-am reprofilat :smt003 :smt024 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum