florinnpana Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Salutare, am nevoie de telecomanda pentru acest model de tv led model : 32/112J-GB-5B-HKU-EU Problema este ca desi am eticheta aparatului nu sunt lamurit daca acest tv este marca Blaupunkt sa E-Motion sau alta marca. Atasat pun si poza cu eticheta tv-ului pentru mai multe detalii. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 se pare ca este un tv BLAUPUNKT B32K112T cam greu de telecomanda,daca nu reusiti sa gasiti ,ar trebui desfacut si pe placa digitala este un cod,si se mai poate cauta dupa acesta,daca aveti o telecomanda gen mfy (made for you) puteti incerca ceva coduri de akay Link spre comentariu
florinnpana Postat Februarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2015 Am telecomenzi mfy, puteti sa-mi spuneti ce coduri sa incerc? Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 telecomanda originala? Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 incearca MFY 1114 Link spre comentariu
florinnpana Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 Telecomanda originala nu este.Am sa incerc acest codMultumesc Link spre comentariu
florinnpana Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Am verificat codul MFY 1114 nu merge insa am ales la intamplare un cod de blaupnkt pentru LONGER CLR79816-E4 am programat telecomanda si surpriza a fucntionat cep putin comenzile uzuale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum