Bird Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Va salut ! Stie cineva / a incercat sa repare un defect ca cel din imagine ? A curs apa pe el . Am schimbat modulul video se vede imaginea dar are in zona arsa o dunga lata neagra . Multumesc Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 dupa parerea mea...nici o sansa de reparare....doar sa il inlocuiti cu un alt panou....din pacate....sunt sensibile nu sunt ca tuburile clasice.....si nu sunt protejate sub nici o forma.... cu respect Link spre comentariu
crmn1 Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 fara sanse de reparare Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 (editat) fara sanse de reparare asta e clar ca nu se poate repara Editat Februarie 7, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Bird Postat Februarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2015 Multumesc de " incurajari " . Ma asteptam . Si totusi ....auzisem ca era cineva care mai a reparat , nu din Bucuresti . Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 de pe luna Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 esc Multumesc de " incurajari " . Ma asteptam . Si totusi ....auzisem ca era cineva care mai a reparat , nu din Bucuresti . acolo este un cip care este pe o pamblica si nu este reparabil doar schimbat doar in cazul ca se poate acolo este lipit de display pamblica si doar daca se poate lipi alta pamblica cu tot cu cip daca nu atunci alt display cu tot altfel nu este nici o solutie sper ca am fost inteles nici fabrica nul poate repara si doar schimbat si daca vrei sal repari spor eu iti doresc dar fara succes desigur Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Cum au menționat și colegii, șanse de reparare 0%! Link spre comentariu
Bird Postat Februarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2015 Va multumesc ! Rămâne la păstrare , sa vad daca găsesc un alt panou . Cu stima , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum