Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop Sony Vaio PCG-708K PCG-9326

cristian1961

Postări Recomandate

Buna ziua, o rugaminte am laptopul asta mai vechi .

Il cunosteti cumva ? As vrea sa ii pun un hdd ide mai mare si 2x256Mb de ram Sodim PC100/PC133 . Am inteles ca ar merge hdd 120Gb sau peste cu unele biosuri. Memoria am inteles ca 512Mb ar fi maxim . Se pare ca are cipset 440bx pentru PIII si ca ar merge un procesor pina la 850Mhz .

Stiti cumva, la laptopuri procesorul e pe soclu sau e lipit pe placa.Are bios ver rO204K2/rk204k2 serial 20312151-5220369.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian1961

4

• riderinblack

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

E si asa sentimental, dar chiar lucrez cu el. Am programul de cablaje pe el si am si citeva programe mai mici pentru programat microprocesoare. Am port paralel , ca asta imi trebuie deseori, cu citeva instructuni simple dau comenzi. La cele moderne nu mai exista asa ceva. Mai merg si pe net cu el. Am si imprimanta pe paralel.

Are pe dos un capacel sub care eun integrat pe un soclu mititel ceva de genul unui soic 16, pe o hirtuta lipita pe el scrie K30D. o fi cipul de bios ?

Am altul ceva mai nou un Toshiba satellite A100-528 cu care lucrez curent, si la asta vreau sa pun un hdd mare, ce am acum e prea mic si ma deranjaza, 40Gb. Dar tot asa nu stiu daca merge biosul . Am ram destul pe asta 2Gb . La ce fac eu mie imi e deajuns. daca as putea sa pun un hdd de 500Gb ar fi ok pentru mine.

Editat de cristian1961
Link spre comentariu

La Toshiba hardul de 40Gb e pe sata . am pus in locul lui unul de 500Gb si care il vede dar nu stiu cit, biosul nu imi spune marimea lui.

Hdd de 500Gb e la alt calculator deci nu pot sa il stric incercind sa instalez un WIN de pe CD. Alt hdd nu am la dispozitie sa fac teste.

Deaceea ma gindeam sa butez ceva minimal de pe CD sau stik cu care sa ma uit pe hdd . De pe stick ar fi mai comod.

Link spre comentariu

Am pus la Toshiba hdd-ul de 500Mb . Am facut un Cd cu hiren 15.2 de pe net. Am butat de pe el si vede 500Gb, deci e ok nu am nevoie sa fac update bios. Este unul nou pe net la Toshiba dar nu ma incumet. Sa va vad cum cum fac si cu Sony cel vechi , ca nu am piese .

PS. hiren mai vechi nu vede hhd-ul la laptopurile mai noi . Aveam unul ver 9.8 si nu vedea hdd-ul la calc de unde am luat hdd-ul de 500Gb. Cu ver 15.2 totul e ok.

Hiren ver. 9.8 mergea pe sony-ul vechi ii vede hdd bine.

Multumesc am rezolvat jumatate din treaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări