Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Eu raspund din plictiseala, nu va faceti griji... E treaba lui ce difuzoare isi alege. EW1205 si LW1203 sunt cam acelasi lucru ca specificatii, doar ca LW-ul este construit mai bine, rezista la putere mai mare. Dar si diferenta de pret este mare. Pentru petreceri in casa este suficient EW. Link spre comentariu
UNIVERSAL2000 Postat Aprilie 26, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Bai tomalex, daca iti arat doua boxe facute de mine nu ai mai comenta ca prostu!Am sa le fac poze zilele astea si mai vedem!Tu spui ca difurile blue tech sunt petarde... lautarii le folosesc la nunti si vii tu un..... sq spui ca nu-s bune! Vezi ca mai suparat al drq de tare!Acest forum e plin de oameni cu mistouri in ei! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Păi, doar n-oi vrea să cumpere JBL EON... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Da. Pentru ca "sculele" folosite de majoritatea lautarilor la nunti sunt de dat exemplu cand vine vorba de SQ. Auzi nenea universal, daca forumul asta e atat de nasol de ce nu te duci pe alte meleaguri? Ca oricum respingi orice sugestie atata timp cat nu e pe placul tau. Link spre comentariu
tomalex Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 In primul rand eu nu te.am jignit.In al doilea, ti.am recomandat difuzoarele alea pe bune iar pe privat ti.am dat ceva lectura simpla pentru a te ajuta- nu te.ai obosit sa citesti.In al treilea rand http://tinypic.com/view.php?pic=2e3a8hy&s=8 eu am construit cate ceva. Nu am nimic,,, cu tine ca persoana ca nu te cunosc, dar daca intri pe forum si ceri sfaturi, urmeaza.le, nu pe ale mele ca poate sunt proaste,dar pe ale altora care sunt binevoitori pentru ca altfel nu arati decat ca iti bati joc de useri si de forum.O seara buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum