maryuss2011 Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 La banii aia,nu te astepta la puterea aia de 500w....si nici la calitate prea mare... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Scrie contextul clar; Pentru ce sunt incintele? Casa, party, sonorizari (amatorisme sau profesional), ce amp., ce surse, ce scule, cu ce faci pairing (daca-i cazul), ce conditii de lucru. Poate vrei hi-fi. In hi-fi, e o mizerie. 15" in doua cai e mare, parerea mea. S-ar putea sa ai gaura undeva. Ce tw ai? Nu ai mai multe detalii, decat ceva cifre, in mare parte neadevarate. La capabilitatea aia si masa aia a membranei, s-ar putea sa nu coboare pentru anumite regimuri de lucru, sau asteptari... povestea e lunga. Faceti si voi un topic de bun simt, cu toate explicatiile scrise frumos, ca sa stie omul ce dracu' recomanda... Ce anume vrei sa faci cu el, mai exact? Clar ca incinte, si nu lighean de rufe, dar, pentru ce? Zonda R nu e o masina buna de oras, sau de teren accidentat. Sper ca intelegi unde bat... Obiectiv, pretul e ok pentru un 15", pentru anumite aplicatii, e un jeg, si daca il primesti gratis... userii nu sunt ghicitoare in glob. Link spre comentariu
UNIVERSAL2000 Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 Sa inteleg difuzor e o panarama... ))) vroiam pentru acasa si sa se auda puternic de tare )) De acest difuzor stiti ceva? http://music-all.ro/site/product/3580/PA1270-36A Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Ce buget maxim ai? Un 2x10", hi-fi, calca in picioare difuzorul ala, la toate capitolele... Link spre comentariu
UNIVERSAL2000 Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 850 lei dar mai pot strange ;) ( am mai facut un topic tot pentru boxe de atunci am mai strans) Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 @nomikos: eu zic ca-ti uzezi tastatura de pomana http://www.elforum.info/topic/100301-constructie-boxe/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Mda, vad ca s-a mai discutat in bascalie despre SPL, ceea ce mi s-a parut amuzant... POWEEEERRRR!!! Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Oare vu-metrele le-a terminat? ON: mai bine iti iei un sistem 5.1 pentru acasa...dar nu eu decid ce faci tu cu banii Link spre comentariu
core Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 daca ai tweeter-ele, spune si ce marca/model sunt, eventual da un link daca ai specificatiile lor. daca vrei sa le asculti "tare", spune si cu ce le trimiti muzica, ce amplificator ai, sa vedem ce sanse sunt sa nu le arzi prea usor. la fitre, banui ca vrei ceva mai simplu, cum ar fi un condesator inseriat cu tweeter-ul, si ai nevoie de valoare, nu? daca e primul tau "proiect", e bine sa nu bagi toti banii in el, cine stie, poate n-o sa-ti prea placa sau nu o sa auzi prea mare diferenta la muzica care o asculti, si atunci sa ramai impacat ca macar nu te-a costat "asa mult". Link spre comentariu
UNIVERSAL2000 Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Nu stiu modelul tweeter-ului , ca amplificator am unul cu kit de la mivarom tda7294 in punte! Link spre comentariu
core Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 e kit-ul ala de 170W, mono, la 37 lei? in cazul asta nu ai nevoie decat de o boxa, deja s-a redus la jumate costul. sa fie cat de cat echilibrat, nu cred ar trebui sa bagi mai mult de dublu pretul amplificatorului in boxa. vezi aici un topic legat de amp ca al tau, cred: http://www.elforum.info/topic/57951-amplificator-pe-un-tda7294/ Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Adica boxa completa cu 80 de lei? Doar PAL-ul te costa mai mult de atat ca de MDF nici nu se poate aduce vorba in banii astia. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 TDA-ul ala, are, hai sa zicem, 100W, in conditii normale... poate sustine cu succes o incinta acustica in 2 cai, eventual 3, cu un difuzor de joase hi-fi, decent, la o capabilitate de 100W in 8ohm. A folosi traductoare proiectate pentru uz profesional, la acest kit, este futila. Initiatorul topicului e putin nedumirit in fata afirmatiilor mele. Poate ar trebui sa inteleaga de ce nu poti folosi cu succes o duba ca masina de oras, sau un Zonda R ca masina de teren, si cum fiecare lucru isi are locul lui, asta dupa ce intelege care sunt diferentele fundamentale intre un difuzor PA si unul hi-fi, si de ce cel din urma, desi poate in capabilitate mult mai scazuta, ofera senzatii peste asteptari... Link spre comentariu
UNIVERSAL2000 Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 (editat) Daca spuneti voi ca acele difuzoare nu sunt bune, nu am sa le cumpar! Dar am sa cumpar difuzoarele luna aceasta! Ca bass: http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/difuzor-15inch-alien-0315-4ohm-p-7703 Inalte: http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/tweeter-piezo-f27-p-4895 ( sau sa folosesc un an 02? ) Filtru: Imi puteti da voi o schema pentru acele difuzoare de mai sus ca eu sa o fac manual! Deja palul mi-a venit! (grosime 2cm jum) ( inaltime 1 metru si 25 de m, latime 2 metri si 15 cm x 2 foi) Editat Martie 6, 2015 de UNIVERSAL2000 Link spre comentariu
UNIVERSAL2000 Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Nimeni nu mai spune nimic? Deci chiar vreau sa fac aceasta boxa! Daca as pune si medii de 60W rms se schimba sunetul nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum