Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

relatii despre beko den 477 wd

Vizitator elena marin

Postări Recomandate

Vizitator elena marin

Buna ziua,

Sunt Elena Marin si poate nu stiu sa utilizez tocmai bine acest mod de a comunica si acest sait.

Am insa nevoie de ajutor si incerc sa-l obtin. Am probleme cu frigiderul cu congelator marca BEKO DEN 477 WD.

Acesta arata in afisajul electronic pe langa ce arata inainte, respecriv temperaturile din frigider si congelator, o patratica verde pe care apare litera "e", o patratica galbena cu un ceas si litera "e" si fulgii de zapada de la comenzile de inghetare rapida din cele doua ( frigider si congelator ). Am cautat pe internet manualul acestui aparat , deoarece nu-l mai am pe al meu, insa nu am gasit si am nevoie de putin ajutor. Depanatorul nu a putut face nici el nimic.

Cu deosebita stima, Elena Marin

Buna ziua,

Sunt Elena Marin si poate nu stiu sa utilizez tocmai bine acest mod de a comunica si acest sait.

Am insa nevoie de ajutor si incerc sa-l obtin. Am probleme cu frigiderul cu congelator marca BEKO DEN 477 WD.

Acesta arata in afisajul electronic pe langa ce arata inainte, respecriv temperaturile din frigider si congelator, o patratica verde pe care apare litera "e", o patratica galbena cu un ceas si litera "e" si fulgii de zapada de la comenzile de inghetare rapida din cele doua ( frigider si congelator ). Am cautat pe internet manualul acestui aparat , deoarece nu-l mai am pe al meu, insa nu am gasit si am nevoie de putin ajutor. Depanatorul nu a putut face nici el nimic.

Cu deosebita stima, Elena Marin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelu F

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări