Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop velleman

victordascalescu54

Postări Recomandate

Cunoaste cineva, sau utilizeaza acest osciloscop (interfata calculator) de la velleman? Este suficient de bun pentru aplicatii audio cu tuburi?

• Generatorul de functii:
- Forme de unda standard: sinusoida, rectangulara si triunghiulara
- Librarie cu forme de unda predefinite inclusa: sinus(x)/x, DCV, sweep,…
• Osciloscopul:
- Functie de auto-setare si optiune X10
- Functie pre-declansare
- Dispozitive de citire: RMS real, dBV, dBm, p / p, frecventa de lucru, …
• Inregistrator rapid:
- Memorare automata a datelor
- Inregistrare automata pentru o perioada mai mare de 1 an
• Inregistrator grafic:
- Sincronizare automata intre osciloscop si generator
- Optiune de scala logaritmica
- Afisare scara Volt sau dB
- Optiune grafic de faza
• Analizor spectral
- Scara de timp liniara sau logaritmica
- Principiu de operare: FFT (Fast Fourier Transform)
- Canal de intrare FFT: CH1 sau CH2
- Functie zoom

CONEXELECTRONIC - Produse.html

Link spre comentariu

Asa ziceam si eu... reclama e suflul ... industriei. Ca de suflet ce sa mai zicem! 

Chiar nu inteleg, daca ai ceva de vanzare sau de promovat dai bice acolo unde se petrec aceste lucruri... dar poate ca gresec! Vedem cum va evolua topicul!

Link spre comentariu

Eu daca sustin ca se pot ( si trebuie ... ) masurate tensiuni mai mari de 300 V inseamna ca nu stiu teorie de baza ? Buna gluma ... aproape " audiofila " !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Incep sa numai inteleg... deci  trebuie sa sterg ceva, sau pe cineva...

Daca doriti sa vindeti: Nu aici! Daca doriti sa cumparati: Nu aici!

Pentru sfaturi cereti... de obicei orice osciloscop care are minim 5 V/div (mica) admite cu sonda de x10, 500V! Deci... cumparati!

Link spre comentariu

Am scris foarte clar faptul ca intentionez sa cumpar asa ceva si doream un sfat avizat de la cineva care a mai vazut o astfel de interfata.

In rest stiu si eu sa citesc prospectul si sa-i pun o sonda de 1x100 in loc de 1x10 cand masor tensiuni mai mari.

Scuze daca agasez pe unii, dar sunt nou pe acest forum si am intentia sa fiu politicos dar cer reciprocitate....e o pretentie prea mare?

Link spre comentariu

Este suficient de bun pentru aplicatii audio cu tuburi?

Eu folosesc asa ceva de vreo doi ani si este excelent pt jurnalizarea masuratorilor . Mai am un osciloscop analogic dar si un osciloscop digital care functioneaza pe 16 biti si prin comparatie pot spune ca , in AF nu exista nici un fel de diferente in masuratori .

Editat de gg101
Link spre comentariu

M - ati citat cu o postare pe care se pare ca nu am facut - o . Cred ca apartine initiatorului topicului . Eu nu am dubii in utilizarea osciloscoapelor ... si in genere nu pun intrebari pe forum !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări