victordascalescu54 Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Cunoaste cineva, sau utilizeaza acest osciloscop (interfata calculator) de la velleman? Este suficient de bun pentru aplicatii audio cu tuburi? • Generatorul de functii: - Forme de unda standard: sinusoida, rectangulara si triunghiulara - Librarie cu forme de unda predefinite inclusa: sinus(x)/x, DCV, sweep,…• Osciloscopul: - Functie de auto-setare si optiune X10 - Functie pre-declansare - Dispozitive de citire: RMS real, dBV, dBm, p / p, frecventa de lucru, …• Inregistrator rapid: - Memorare automata a datelor - Inregistrare automata pentru o perioada mai mare de 1 an• Inregistrator grafic: - Sincronizare automata intre osciloscop si generator - Optiune de scala logaritmica - Afisare scara Volt sau dB - Optiune grafic de faza• Analizor spectral - Scara de timp liniara sau logaritmica - Principiu de operare: FFT (Fast Fourier Transform) - Canal de intrare FFT: CH1 sau CH2 - Functie zoom CONEXELECTRONIC - Produse.html Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Nu vreau sa fiu carcotas dar am inteles ca produsele welleman sunt de evitat. Daca era un weller altfel statea treaba..... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Da numai ca weller nu fac osciloscoape. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Stiu, ma refeream la renumele firmei. Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 -si uite-asa, unu intreaba ceva, iar ceilalti..... -oricum, multumesc de deranj. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Ar trebui să pui link doar la pagina cu descrierea acelui tip de osciloscop (sau interfață PC) fiindcă ai pus link la tot magazinul.Nu am cum să văd ce produs anume vrei, ar trebui să caut după specificațiile date anterior. Pune măcar modelul produsului și putem să-l căutăm. Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=53540 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Pare în regulă, dar nu crezi că l-ai putea lua mai ieftin direct de la chinezi ? Eventual la aceiași bani, ceva chiar mai bun ? Poate chiar un osciloscop DSO. Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 Posibil, dar am unele retineri....am vazut si cutii de abs cu doua leduri inauntru, asa pe asta il pot lua cu garantie si acte in regula de pe Lizeanu Sper sa faca ceea ce spune in prospect. Merci Link spre comentariu
Dan57 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 (editat) De ce nu iti cumperi un ARM DSO203 Digital Oscilloscope care este cu mult peste acel velleman si care costa cam la fel. Eu mi-am luat unul si sunt foarte multumit de noua generatie de DSO-uri. Poti cumpara de pe net fara nici un fel de riscuri folosind sistemul de plata Paypal si sigur nu vei primi o cutie cu doua leduri. Editat Februarie 26, 2015 de Dan57 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum