Vizitator Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Mie imi pare zgomot de o rezistenta intrerupta partial, care ar mai da ceva prin circuit. Poti arata exact unde ai facut scurtul (o poza)? Link spre comentariu
chetantudor Postat Februarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2015 (editat) http://www.filedropper.com/2015-02-07144122 . Editat Februarie 8, 2015 de chetantudor Link spre comentariu
zal Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 (editat) Am o bănuială că a ''speriat'' trz din diferenţial pe un canal şi piesele de pe lîngă băgînd tensiune pe ieşire, trebuie luat la puricat. ................. Legătura nu arată nici un fişier, dacă e cumva încărcat acolo mai pune-l o dată. Editat Februarie 8, 2015 de zal Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Link-ul nu este bun... Link spre comentariu
chetantudor Postat Februarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2015 http://www58.zippyshare.com/v/Cmc3gcOw/file.html Link spre comentariu
zal Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Nu puteai face scc decît între plus şi masă şi ai nimerit canalul care nu alimentează stabilizatorul diferenţialelor. Verifică reţeaua bootstrap şi trz etajul pilot şi cond de decuplare de pe canalul acela. Link spre comentariu
chetantudor Postat Februarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2015 Multumesc tuturor pentru raspunsuri. O sa verific ce ati enumerat mai sus. Link spre comentariu
chetantudor Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Buna ziua, imi cer scuze ca revin din nou. Am inceput depanarea amplif-ului dar nu stiu la ce va referiti prin etaj pilot, am crezut ca voi gasi pe internet dar nu am gasit, daca ma puteti ajuta cu o explicatie va multumesc... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Nu cunosti niste chestii elementare din pacate. VAS-ul (Voltage Amplifier Stage), este cunoscut popular ca etaj pilot sau tranzistorii piloti. Cel mai bine este sa-l dai cuiva care se pricepe, risti sa strici mai mult si este pacat. Link spre comentariu
chetantudor Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 (editat) Am un unchi care este electronist dar m-am incapatanat sa il fac eu, macar sa incerc, nu vreau sa-l tot bat la cap. Stiu ca e foarte probabil sa il strict mai tare. M-am ocupat mult de calculatoare si am neglijat electronica... Multumesc pentru raspuns. Editat Februarie 10, 2015 de chetantudor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum