AFCtin Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 (editat) Buna ziua tuturor, Borne "reloaded" Cu stima, Editat Februarie 10, 2018 de AFCtin Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2018 Da, da... Lipsesc de aici... Am făcut un test de montaj pe o placă de placaj... Mai sunt necesare mici ajustări... Urmează ceea ce va fi mai greu... Condensatorul Variabil!!! Celelalte mărunţişuri condensatorul fix, jack cască nu sunt dificile... Link spre comentariu
AFCtin Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 (editat) Buna ziua, Bucsa. Cate trebuiesc? Cu stima, PS Va rog desenul piulitei pt aceasta bucsa. Editat Februarie 17, 2018 de AFCtin Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 19, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2018 Bucşă 1 bucată, Piuliţă 1 bucată M10x1, hexgon 17 Aştept cu nerăbdare! Mulţumesc! Am uitat să postez linkul unde puteţi admira fratele american al receptorului A1 şi unde puteţi citi un articol cuprinzător despre istoria lui. http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=14725 Link spre comentariu
AFCtin Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 (editat) Buna seara, Piulita lata de cati mm? Multumesc Editat Februarie 19, 2018 de AFCtin Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2018 Este piuliţă subţire... 3 mm. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 27, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2018 Mai şi avansăm... acele indicatoare... Link spre comentariu
AFCtin Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 (editat) Buna ziua tutror, Am expediat borenele si bucsa cu posta romana la ARAD. Termen estimat de livrare miercuri sau joi. Cu stima, Editat Martie 3, 2018 de AFCtin Link spre comentariu
AFCtin Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 (editat) Buna ziua domnule Visky, Ma apuc sa fac axul pentru bobina Cate axe sunt necesare? Cu stima, Editat Martie 4, 2018 de AFCtin Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 4, 2018 Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 Este nevoie de un singur ax... Eu am simulat una, ca să pot aprecia dacă cotele permit montarea şi rotire bobinei şi este OK. Urmează piuliţele rotunde pentru condensatorul variabil (6 bucăţi pentru cheie plus 6 bucăţi crestate). Restul încerc să le fac la Arad: Axele, lagărele filetate şi şaibele filetate sper să reuşesc. Dar dacă vreţi să le faceţi cu mare plăcere şi mulţumire şi mai mare.... O să vă trimit desenele... Link spre comentariu
AFCtin Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Acum 2 minute, feri.visky a spus: Este nevoie de un singur ax... Eu am simulat una, ca să pot aprecia dacă cotele permit montarea şi rotire bobinei şi este OK. Urmează piuliţele rotunde pentru condensatorul variabil (6 bucăţi pentru cheie plus 6 bucăţi crestate). Restul încerc să le fac la Arad: Axele, lagărele filetate şi şaibele filetate sper să reuşesc. Dar dacă vreţi să le faceţi cu mare plăcere şi mulţumire şi mai mare.... O să vă trimit desenele... Buna ziua domnule Viski, Astept desenele si am sa va spun exact ce piese pot face si ce nu. Ce facem cu placile condensatoarelor variabile? Mie mi se par cam greu de facut. Aveti desenele lor? Cu stima Link spre comentariu
AFCtin Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Buna seara domnule Visky Axul pentru bobina e gata Din pacate n-am dispozitiv sa frezez cele 2 suprafete plane pe filetul de M6 Puteti sa-i faceti fetele plane cu pila?. Daca nu va iese din prima mai fac un ax. Cu stima, Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Se pot face și cu o mini freza de mina, minidremel. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 5, 2018 Autor Partajează Postat Martie 5, 2018 Este OK ... o rezolv eu... Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 8, 2018 Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 Am mai "lustruit" la câteva piese... Sunt groaznic de multe... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum