Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

are cineva cont pe remont-net

Postări Recomandate

Salut,

Am si eu o intrebare pentru cine are cont pe site-ul "Remont-aud.net", de doua zile nu mai pot descarca nici un fisier, nici macar cele urcate de mine, puncte am destule, de fiecare data cind incerc sa descarc un fisier imi ia doua puncte si ma arunca pe o pagina cu mesajul "Server not found", am pierdut pina acum 50 de puncte cu incercari repetate(si de pe alte Pc-uri, laptop-uri..), sa mai lovit cineva pina acum de aceasta problema?, sau sa fie vreo defectiune la site-ul lor....daca are cineva buna vointa sa faca o verificare, adica sa descarce un fisier urcat personal pe site-ul lor(la fisierele urcate de tine nu te taxeaza la puncte).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Ma chinui de 2 zile sa fac un cont pe Remont-aud.net pentru un tv lcd philips la care am avut norocul sa-mi dea eroare la scrierea upgrade pe usb http://www.elforum.info/topic/125247-philips-professional-lcd-tv-26hfl5850d-26/page-2

Vreau sa descarc de aici http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/philips/philips_32pfl5403d_12_shassi_main_board_q522_2e_la/239-1-0-27530

Daca ma poate ajuta cineva sa-l descarc.

Multumesc

Editat de emy_dx
Link spre comentariu

Va salut.

Pana la urma am reusit sa-mi fac cont pe remont,dar nu ma descurc cu intrebarile,nu inteleg nimic acolo,am incercat cu google translate dar traduce aiurea.

Este cineva care sa ma ajute cu intrebarile?Poate stie cineva rusa.

Multumesc.

Link spre comentariu

Vad ca nu se baga nimeni.

Un raspuns la aceasta intrebare?

точку А подан синусоидальный сигнал, из точки В снимается. Как увеличить амплитуду сигнала в точке В :

1. уменьшить R

2. уменьшить частоту сигнала

3. все вышеперечисленные действия неправильны

4. увеличить C

post-176125-0-52712300-1500623107_thumb.jpg

Editat de emy_dx
Link spre comentariu

Cred ca varianta 4, maresti capacitatea condensatorului sa ai amplitudine mai mare la iesire. Varianta 3 este "nici o varianta nu e corecta", primele 2 variante sigur sunt incorecte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări