Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

are cineva cont pe remont-net

Postări Recomandate

salutare,rog pe cine are cont pe situl rusesc remont.net      si binevointa sa-mi poata descarca fisierele de la acesta adresa    http://remont-aud.net/board/lcd_pdp_tv/vestel/32pht3001_3000/257-1-0-15550  ,sper ca aceste fisiere sa fie mult cautatele binuri 25q16 25q64 ,daca sant aceste fisiere,rog sa le urcati pe fisierul.meu.ro si sa-mi postati linkul,va multumesc ,scuzati-mi va rog indrazneala dar mai am putin si inebunesc cu acest tv,si clientul ma preseaza,daca nu pierdeam zile cu el era returnat de mult,dar m-am chinuit atat de mult cu scrierea multor binuri,nu mai spun ca a trebuit sa cumpar si un programator,etc ,cred ca stiti cum e si dv,cand este adus tv-ul mort si muncesti pana cand e gata pe jumatate si nu ai cu ce face treaba pana la capat,toate cele bune

Link spre comentariu

pai tocmai aici e buba,cont am facut,dar nu am reusit sa trec de teste pentru a putea descarca,si trebuie sa astept 24ore,traduse cu google translate aceste teste iese o varza,si eu sant varza in teorie ,in practica ma descurc cat de cat,dar nu am urmat nici un fel de scoala sau curs de electronica sa inteleg unele din acele intrebari.

Link spre comentariu

si eu am avut cont pe acel site ...si de ceva vreme nu mai pot sa ma loghez...

stie cineva care ar fi cauza? o fi din cauza ca nu am postat nimic pe acolo? pentru ca de logat mam logat periodic, deci nu cred ca ar fi fost o problema de inactivitate ...zic eu..

sau cine stie? ...o fi din cauza ca nu sunt rus! :rade:

Link spre comentariu

Se pare ca e pe baza de puncte activitatea pe acolo si primesti 50 la inregistrare, cam asa ceva:

0 files (1 = 1 point): 0
0 firmware (1 = 5 points): 0
0 articles / blogs (1 = 5 points): 0
0 units reputation (1 = 3 points): 0
0 posts on the forum (1 = 1 point): 0
Used: -2
Balance:
Link spre comentariu

si eu am avut cont pe acel site ...si de ceva vreme nu mai pot sa ma loghez...

stie cineva care ar fi cauza? o fi din cauza ca nu am postat nimic pe acolo? pentru ca de logat mam logat periodic, deci nu cred ca ar fi fost o problema de inactivitate ...zic eu..

sau cine stie? ...o fi din cauza ca nu sunt rus! :rade:

daca folositi ceva extensii in google explorer mozila de genul disconect blocare continut acelea va blocheaza accesul,la logare trebuiesc bifate amandoua casute ce apar si dupa aceea intrati

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Am picat si azi testul, intrebari ciudate si raspunsuri pe masura, cel putin cu google translator...

La o intrebare  toate cele patru raspunsuri ti le traduce identic...  pe care sa bifez. nu stiu..

Astept totusi fisierul de la cei care au reusit pe remont-aud.net

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări