mireaconstantin66 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 ce telecomanda merge la tvc de mai sus. Am incercat made for you cod 206 si nu merge.Va rog daca se poate o alta idee sau un alt cod pt made for you sau pt o alta telecomanda programabila, multumesc f. mult Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 acest tvc este o adevarata piatra de incercare pentru cine vrea sa -i gaseasca telecomanda corecta . aparatul din titlu mi-a sosit pentru telecomanda la sfirsitul lui martie 2013 si , dupa ce am muncit o saptamina intreaga la el , abia am reusit sa execut 20 de taste ...si aceasta nu oricum , ci din nu mai putin de 7 telecomenzi diferite . din punctul meu de vedere , acest model de aparat este SATANA IN PERSOANA si ocupa un binemeritat loc 2 in black-list-ul meu de telecomenzi . sfatul meu sincer este sa nu mai pierdeti timpul degeaba , ca nu veti descoperi nici un cod niciodata never-ever . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 news flash ... dupa mari eforturi , am reusit sa intru in posesia singurei telecomenzi ORIGINALE , din intreaga rsr , apartinind acestui aparat . evident , face absolut toate functiile si pentru partea de tv , dar si pentru partea de dvd . avind in vedere situatia prezentata , acest model iese absolut glorios din black-list-ul meu si il pot trece fara nici o problema la aparate rezolvate . concluzia este ... cine are acest model de aparat si nu are telecomanda la el , sa puna mina si sa apeleze la mandela ... ca se rezolva ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum