Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tvc lcd supratech supra vision orion S-1501DV

mireaconstantin66

Postări Recomandate

ce telecomanda merge la tvc de mai sus. Am incercat made for you cod 206 si nu merge.Va rog daca se poate o alta idee  sau un alt cod pt made for you sau pt o alta telecomanda programabila, multumesc f. mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• mireaconstantin66

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

acest  tvc  este  o  adevarata  piatra  de  incercare  pentru  cine  vrea  sa -i  gaseasca  telecomanda  corecta .  aparatul  din  titlu  mi-a  sosit  pentru  telecomanda   la  sfirsitul  lui  martie  2013  si ,  dupa  ce  am  muncit  o  saptamina  intreaga  la  el ,  abia  am  reusit  sa  execut  20  de  taste  ...si  aceasta  nu  oricum ,  ci  din  nu  mai  putin  de  7  telecomenzi  diferite .  

din  punctul  meu  de  vedere ,  acest  model  de  aparat  este  SATANA  IN  PERSOANA   si  ocupa  un  binemeritat  loc 2   in  black-list-ul  meu  de  telecomenzi .  sfatul  meu  sincer  este  sa  nu  mai  pierdeti  timpul  degeaba ,  ca  nu  veti  descoperi  nici  un  cod  niciodata  never-ever . 

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

news flash ...

dupa  mari  eforturi , am  reusit  sa  intru  in  posesia  singurei  telecomenzi  ORIGINALE ,  din  intreaga  rsr ,   apartinind  acestui  aparat .  evident ,  face  absolut  toate  functiile  si  pentru  partea  de  tv ,  dar  si  pentru  partea  de  dvd  .  avind  in  vedere  situatia  prezentata  ,  acest  model  iese   absolut   glorios  din  black-list-ul  meu   si  il  pot  trece  fara  nici  o  problema  la  aparate  rezolvate .

concluzia  este  ... cine  are  acest  model  de  aparat  si  nu  are  telecomanda  la  el ,   sa  puna  mina  si  sa  apeleze  la  mandela ... ca  se  rezolva ... :dffe

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări