andreius Postat Februarie 7, 2007 Partajează Postat Februarie 7, 2007 Nu conteaza aspectul foarte mult ca doar nu l-ar folosi in casa :tonqe: .Ar fi frumos totusi sa-l incerce in casa sa vada cum arata camera la un spl de 130db :weedman: Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Februarie 7, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2007 eu o sa incerc. de indata ce ii pun manere.... etc..o sa il aduk acasa. camera mea ii de maxim 3x4 Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 7, 2007 Partajează Postat Februarie 7, 2007 am dat in el cu 500w muzica in casa si rezultatul a fost urmatorul. Numai kickul ii auzeai si odata cu bataia basului asa faceau si geamurile, tablourile rezemate, bibelourile si paharele. Link spre comentariu
Vizitator dan226ro Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 te rog frumos as vrea si eu schema la bass-ul asta la care ai facut poze. adresa mea de email este [[email protected]] Link spre comentariu
Vizitator darkm4n Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 ai folosit pal de 18 ? sau mdf de 18 ? cate foi de material intra la o incinta ? Link spre comentariu
adircf Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 pal de 18 mm la fel ca si kenwood. NU stiu cate foi de material au intrat ca le-am luat gata taiate. Poate kenwood o sa iti spuna Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Martie 6, 2007 Autor Partajează Postat Martie 6, 2007 cam o foaie si jumate. pal de 18 mm , coala fiind de ~2,17 x 2,7 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum