v67 Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 va rog sa ma ajutati cu schema electrica MUT (circular+ freser si abricht+ dic) vreau sa le pun in functionare in varianta corecta cum au fost fabricate multumesc anticipat Link spre comentariu
validae Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Dacă nu pui și modelul de MUT pe care-l ai, nu știu cine te poate ajuta. Că sunt probabil foarte multe mașini universale de tâmplărie Link spre comentariu
mihaighe Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Cred ca se refera la cea facuta la Roman,la MUT 400 RIG . sau poate la una din astea: http://www.umaro.ro/mobila.html Link spre comentariu
v67 Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 mut 400 rig -circular+dic iar celalalt mut bfc (cred) are doua motoare (unul cu 2turatii) am vazut ca exista un tr ansformator bifazic 380/110 cred ca tensiunea de cumanda este 110 v?? Link spre comentariu
v67 Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 MUT 400FC nu gasesc schema ma ajuta cineva? Link spre comentariu
vladbv Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Buna ziua, am si eu probleme la partea electrica cu 2 utilaje - am chemat un electronist dar nu ne descurcam fara schema circuitului electric. Poate cineva sa ma ajute ? Este vorba despre Circular MUT 400 FC si freza MNF 10 M. Va multumesc frumos ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum