cipri_mury Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Sunt incepator in ale electronicii si asi vrea sa-mi cumpar cateva montaje neasamblate adica placute cu cablajul trasat,componentele inscriptionate si gaurile date.Am vazut montaje precum:canar electronic,catel electronic,pisica electronica s.a.m.d.Credeti ca sunt bune pentru un incepator?Cu siguranta exista pe acest forum persoane care au asamblat asemenea montaje si imi pot da informatii. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Vezi si la unicas.ro http://www.unicas.ro/domeniu.php?%20id_subdomeniu=75 poate gasesti ceva ce te atrage. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 Intr-adevar ai de unde alege pe respectivul site dar cam piperate preturile si nici nu contin tva.Insa o sa ma mai gandesc.Multumesc oricum. Link spre comentariu
ilzul Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Sunt bune pentru incepatori. De exemplu si eu cand am inceput facultatea ne-a "propus" la fiecare sa ne cumparam cate un astfel de montaj, sa facem ceva practic, lucrat de noi. Cam asa am inceput sa cunosc partea de cablaje si cum se contruiesc acasa... Tin minte ca mi-am cumparat un kit stereo cu TDA2003. Montaj care i l-am dat unui coleg doar pentru colocviu, mi l-a dat inapoi dupa aceea, am ars unul din amplificatoare, iar celalalt functioneaza si in ziua de astazi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum