Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montaje neasamblate pentru incepatori

cipri_mury

Postări Recomandate

Sunt incepator in ale electronicii si asi vrea sa-mi cumpar cateva montaje neasamblate adica placute cu cablajul trasat,componentele inscriptionate si gaurile date.Am vazut montaje precum:canar electronic,catel electronic,pisica electronica s.a.m.d.Credeti ca sunt bune pentru un incepator?Cu siguranta exista pe acest forum persoane care au asamblat asemenea montaje si imi pot da informatii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

2

• dorian 70

1

• ilzul

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sunt bune pentru incepatori. De exemplu si eu cand am inceput facultatea ne-a "propus" la fiecare sa ne cumparam cate un astfel de montaj, sa facem ceva practic, lucrat de noi.

Cam asa am inceput sa cunosc partea de cablaje si cum se contruiesc acasa... Tin minte ca mi-am cumparat un kit stereo cu TDA2003. Montaj care i l-am dat unui coleg doar pentru colocviu, mi l-a dat inapoi dupa aceea, am ars unul din amplificatoare, iar celalalt functioneaza si in ziua de astazi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări