Adrian Luben Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 Cine are o aplicatie sa-mi pun pe tel. ca sa-l pot folosi ca telecomanda IR ca sa pot comanda televizorul sau altele. Am intrebat ca poate stie cineva si astfel sa nu mai pierd timp cautand. Tel. este K750iImi cer scuze daca s-a mai vb despre asta. Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 Numai pe telefoanele cu SO Simbian sau Win se pot pune aplicatii remote control. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 Multumesc pt. informatie. Am o aplicatie prin care pot "printa" cu imprimanta prin bluetooth si am crezut ca pot sa-i pun si pt IR. :supz: Ramane numai sa ma pun sa reprogramez telefonu, sa fac eu un program ... :smt005 Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 N-ai pentru ce sa imi multumesti, informatia am gasit-o pe net, fiind si eu fost posesor de telefon cu Simbian si actual posesor de K750. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum