cipri_mury Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 Cine a spus ca nu vreau sa ascult?Dar dupa cum se poate observa au mai postat si altii pe acest topic.Eu n-am spus ca ii cred pe altii iar pe dvs.nu si nici nu m-as mira deloc sa fie asa cum spuneti numai ca cel mai repede la sfarsitul saptamanii viitoare poate veni cineva sa vada aparatul care momentan nici macar nu se afla in preajma mea.Deci pana atunci eu nu pot sa dau un raspuns. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Vad ca n-a mai scris nimeni nimic dar nu este nici o problema caci am luat o alta hotarare.M-am gandit ca crt-urile numai sunt la la moda cam de mult asa ca numai chem pe nimeni sa-l repare.Nu o sa-l arunc ci o sa-l pun deoparte caci nu se stie niciodata.Eu am acasa un monitor de 19 inch si o pereche de boxe in perfecta stare de functionare dar am renuntat la ele acum 2 ani deoarece mi-am luat alta aparatura mai performanta.O sa-mi cumpar un tv tuner extern la care voi conecta monitorul si boxele. Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Foarte tare,dupa ce toti au incercat sa te ajute,acum esti surprins ca nu a mai scris nimeni nimic,in conditiile in care tv-ul era si departe de tine.Foarte interesanta abordare. Link spre comentariu
cristybadea Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Am dat sasiul si defectul cu care m-am confruntat personal acum 7 ani cand nu aveam la indemana documentatia actuala si am spus si rezolvarea SCHIMBAREA MEMORIEI!!!!,dar vad ca dvs asteptati ca toti forumistii sa va confirme acest lucru pana sa verificati-schimbati ceva.Aici nu se raspunde in N posturi acelasi idee Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Eu nu m-am suparat daca asta credeti dar am precizat deja ca nu sunt electronist ci doar pasionat de electronica iar din acest motiv mi-am facut cont aici.Deci nu ma pun sa desfac aparate si sa mesteresc la ele ca nici n-am toate sculele necesare pentru asa ceva.Si apropo de televizor il am de 17 ani deci cred ca si-a facut datoria dar nu o sa-l arunc .M-am gandit ca din momement ce am un monitor lcd de 19 inch plus o pereche de boxe in perfecta stare de functionare dar care someaza de 2 ani incoace si am gasit tv tuner extern la un raport calitate pret foarte bun este mai bine asa.Poate cu o eventuala reparatie asi iesi mai scump nu stiu. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 Am instalat si am pus in functiune noul sistem.Functioneaza super.Asa ca sa stiti daca mai intrati pe acest topic care poate fi inchis din partea mea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum