emy_dx Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Va salut. Acest tv se prezinta cu imagine intunecata fara contrast. Am schimbat modulul Y si Z, buferele,fara rezulatate.Placa mainboard este Beko hw1.190r-3,tensiunile sunt corecte. Prima data am banuit ca este display-ul,dar m-am inselat. Daca comut in modul PIP o imaginedin din cele doua se vede normal,se vede in poze,daca apas menu se vede clar fara anomalia asta. Poate a mai intalnit cineva defectul asta. Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 o resetare din service ati incercat menu 9301,un filmulet inainte de reset pentru eventuale salvari in caz de se pierd ceva setari dupa reset,pe euoscart rca ce face,eu jic ca defectul e in soft sau in placa digitala Link spre comentariu
pistilaci Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 va salut am la reparat o plasma lg42pc52 sasiu lp78a cu defectul lipsa imagine si osd sunetul este ok. Am masurat toate tensiunile par ok pe placa t-com sunt 5 leduri dintre care 3 sunt aprinse doua nu .Daca s-a intilnit cineva cu defectul acesta orce idee e binevenita.Multumesc Link spre comentariu
emy_dx Postat Februarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 o resetare din service ati incercat menu 9301,un filmulet inainte de reset pentru eventuale salvari in caz de se pierd ceva setari dupa reset,pe euoscart rca ce face,eu jic ca defectul e in soft sau in placa digitala Am incercat si cu resetare din service menu,curios ca nu reseteaza nimic,am facut cateva modificari pe acolo iar dupa ce am dat reset nu facea nici o modificare. Poate un dump daca are cineva. Link spre comentariu
laur_12 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Verifica tensiunea de 190 v este corecta ? Am unul pe masa la reparat si am avut cam acelas defect imagine intunecata si cu purecei colorati C-uri schimbate pe sursa tensiunea de 190v era 178v Link spre comentariu
paull00 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 (editat) Urmareste semnalul video ca trebuie sa treaca printr-un comutator sau procesor video(posibil TEA 6415) care este defect daca zici ca pe pip o parte merge bine poti compara semnalele(vezi ce intra si ce iese sau fa un strap intre intrare si iesire pe partea unde ai imaginea intunecata) ai schema aici http://www.electronica-pt.com/images/fbfiles/files/PXW110_7616_PXW130_9625_PXW110_9625_PW110_6606_PXW110_6616_ChassiPE.pdf Editat Februarie 6, 2015 de paull00 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Verifica tensiunea de 190 v este corecta ? Am unul pe masa la reparat si am avut cam acelas defect imagine intunecata si cu purecei colorati C-uri schimbate pe sursa tensiunea de 190v era 178v sincer sa fiu nam intilnit plasme cu tensiune de 190v Link spre comentariu
emy_dx Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 Multumesc tuturor. Am rezolvat tv-ul prin punerea unei memorii goale 24c64. Sa auzim de bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum