Solim Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 Dezactiveaza "Allow computer to turn off this device to save power" pentru toate placile de retea.Si de unde fac asta??? Link spre comentariu
hugo Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 Control Panel/(Performance and Maintenance)/System/Hardware/Device Manager :yawinkle: Cauti device-ul(placa de retea in cazul tau) si selectezi ce ai fost sfatuit. Link spre comentariu
Solim Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2007 Am facut ce miati zis.Am sa va zic ce o iesit.Offf tehnologiile astea is bune da te si dau peste cap cateodata !of cat ma chinui cu ele si de cand!!! :smt005 :smt005 :smt005 Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Fratilor pana la urma sa rezolvat!!!!Am net din comp pe laptop doar prin cablu de retea si inca o placa de retea in comp!Hmmm....si asta treaba de 5 minute,a bagat unu un ip pe com si altu pe laptop,dar care sa difere ultima cifra,la fel si la subnetmask sau dns server, ce mai era pe alcolo.\nu trebuia sa Dezactivez "Allow computer to turn off this device to save power" pentru toate placile de retea. Pur si simplu treaba de 5 minute.si cat mam chinuit cu el...............numai eu stiu cat am forumuit si intrebat......dar tot nu am retea,am dat share si tot degeaba.Ziceti mah fratilor cum sa fac transfer dintrunul in altul?Ah si culmea ca daca am Mesu deschis pe amandoua sisteme si trimit o melodie,o ia in 1-2 secunde...deci am retea,dar cum sa fac transfer?????? Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Ziceai ca numai tu stii cat ai "forumit" si pana la urma a venit cineva sa iti faca asta? Daca te uitai 2 topicuri mai jos, observai un topic intitulat probleme la legarea in retea a 2 calc . Acolo era explicat cum faceai sa legi 2 calculatoare intre ele. Esti tu sigur ca nu a facut brige intre reteaua computer-laptop si reteaua celalta, unde e legat la net computerul? Ziceai ca cele 2 calculatoare nu se vad in retea intre ele (asta implica faptul ca nu poti sa transferi fisiere intre ele decat prin mess sau altceva). Ai incercat sa pui acelasi Workgroup pe ambele calculatoare? Daca nici asa nu reusesti, pune un server ftp pe unul si client pe celalalt si asta a fost; sau documenteaza-te despre vpn Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Nu e facut nici un bridge,de ce te miri?Da am pus acelasi workgroupCum instalez si eu un server Ftp dinala??? Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Cauta pe google Filezilla. Ai si client si server. Foloseste versiunile mai vechi, nu alea beta, pentru ca sunt mai stabile si mai bune, dupa parerea mea.Configurarea e intuitiva. Creezi un user, ii setezi parola, ii aloci un folder sau o partitie apoi te joci...De unde faci astea? Descopera...... Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Mah Blind dar nu miai dat detalii.pai asa se face?Bine,am pus nume ,parola si ce mai fac acuma?sa mor eu daca stiu.iti era greu sami zici? :smt005 :smt005 :smt005 Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 Te conectezi de pe calculatorul pe care ai instalat clientul la calculatorul pe care ai instalat serverul. Ce treci la adresa si restul....ghici :weedman: Mai multe informatii: Help->Index Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2007 To connect to an FTP server, enter the address of the server into the host field of the Quickconnect bar.si cum adica sa bag adresa serverului.care e aia?ca habar nu am.hai mah blind nu ma face sami pierd noptile pe aici zimi si mie de la cap la coada.e greu? Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2007 Deci ce scriu la adresa? Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 Fratilor pana la urma sa rezolvat!!!!Am net din comp pe laptop doar prin cablu de retea si inca o placa de retea in comp!Hmmm....si asta treaba de 5 minute,a bagat unu un ip pe com si altu pe laptop,dar care sa difere ultima cifra,la fel si la subnetmask sau dns server, ce mai era pe alcolo.\nu trebuia sa Dezactivez "Allow computer to turn off this device to save power" pentru toate placile de retea. Pur si simplu treaba de 5 minute.si cat mam chinuit cu el...............numai eu stiu cat am forumuit si intrebat......dar tot nu am retea,am dat share si tot degeaba.Ziceti mah fratilor cum sa fac transfer dintrunul in altul?Ah si culmea ca daca am Mesu deschis pe amandoua sisteme si trimit o melodie,o ia in 1-2 secunde...deci am retea,dar cum sa fac transfer??????Daca de pe desktop mergi in meniul Start/Run si tastezi \"numelaptop", sau \"IP laptop" unde , ce este scris intre ghilimele inlocuiesti cu numele pe care l-ai dat laptopului sau cu IP-ul alocat laptopului , ti se deschide vreo fereastra de MS Explorer sau nu ? Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 6, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2007 Uite ce se intampla daca scriu ce ai zis u Sho hun: Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 in loc de "numelaptop" pui numele laptopului tau, fara ghilimele sau spatii dupa \\numele laptopului il gasesti la control panel, system, computer name.fara punctul de la coadain loc de nume poti pune direct IP-ul laptop-ului. nu ma intreba ce e ala, cauta cu googleCred ca ar trebui postate toate astea la sectiunea de incepatori. Si pune win intr-o limba pe care sa o intelelegi, ca are help la orice, sa stii!RTFM! :axe: :axe: :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum