dan cod Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Daca e așa sigur potrivesc.Sunt 100% de sigur. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 daca sint ambele cu git gros sigur se potrivesc cum spune si colegu dan mai sus este sigur nustiu cum ai ajuns la aceasta concluzie ca nu se potrivesc ca ele merge intre ele punel fara probleme succes Link spre comentariu
gigi56 Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 Buna ziua, Domnilor in primul rînd îmi cer scuze fata de dvs pentru ca poate nu ma exprim cum trebue , dar încerc sa va explic cum sunt notati pinii pe placaTK la acest TV de sus mentionat, si notez. - pinul - 11 - B - pinul - 10 - GND - pinul - 9 - HEAT - pinul - 7 - SCREEN - pinul - 6 - G - pinul - 5 - GND Asa sunt montati pinii pe plac TK, si nu am o placa TK sa zicem de la un TV care s-a folosit un sasiu 11AK30, si probabil tubul recuperat a fost de la acest sasiu 11AK30. Daca dvs doriti sa ma ajutati ,si aveti o placa TK de la acest sasiu 11AK30 si sa exmenati pinii si sa ma lamuriti daca se potrivesc pinii de la tubul original A48KRD82X01 si cu pinii de la tubul A48EKB02X01 ( lithuania ) ca sa pot schimba tubul si sa pun TV - ul în fuctiune . O zi buna . Link spre comentariu
Fulgerik Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Ca sa te lamuresti verifici cu un ohmmetru pe ce pini este filamentul. Se poate verifica si vizual, prin transparenta sticlei gatului tubului, cum sunt aranjate conexiunile.Este mult mai simplu asa si era o problema de 5 minute.Nu prea inteleg cum ti-ai dat seama ca tubul este defect daca nu poti depista nici macar care sunt pinii de filament. Sau poate iti place sa ne mentii in forma pe noi. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 sa ma lamuriti daca se potrivesc pinii de la tubul original A48KRD82X01 si cu pinii de la tubul A48EKB02X01 ( lithuania ) ca sa pot schimba tubul si sa pun TV - ul în fuctiune . cum vi s-a mai sugerat si mai inainte, se potrivesc fara probleme. schimbati-l si puneti Tv-ul in functiune! Link spre comentariu
gigi56 Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 Scuze am uitat sa dau explicati cum am depistat ca pini nu se potrivesc am masurat ohmmetru între pinii de la tubul A48EKB02X01 (lithuania ),si între pinii 10 si pinul 9 conduce ,iar la tubul original între pinii 10 si 9 conduce , si între pinii 8 si 9 la fel conduce.aici am înteles ca pinii nu se potrivesc între ei la montaj . Despre cum meam dat seama ca tubul e obosit am spus ,si va rog sa cititi de la început toate mesajele despre oboseala tubului . Va multumesc . Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Pinii potrivesc nu cumva ecranul sa fie defect.Soclul TK intra pe el?daca da raspund eu ca merge.Cu conditia sa nu fie defect. Link spre comentariu
gigi56 Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 Domnule dan-cod si scuze ,dar nu va întelg ce spuneti dvs despre ( ecran si Soclu TK intra pe el ), si va rog frumos sa explica mai bine sa înteleg . Multumesc. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 D-nul Dan spune ca daca soclu de pe TK intra pe gatul tubului( si tubul nu este defect)....dati-i bataie ca merge! Link spre comentariu
gigi56 Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 Va multumesc foarete mult domnilor dan - cod si domnului cornel 1962 pentru sprijinul acordat la schimrea tubului problema rezolvata si TV - ul fuctioneaza . O zi buna. si multa sanatate Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Buna ziua, Domnilor in primul rînd îmi cer scuze fata de dvs pentru ca poate nu ma exprim cum trebue , dar încerc sa va explic cum sunt notati pinii pe placaTK la acest TV de sus mentionat, si notez. - pinul - 11 - B - pinul - 10 - GND - pinul - 9 - HEAT - pinul - 7 - SCREEN - pinul - 6 - G - pinul - 5 - GND Asa sunt montati pinii pe plac TK, si nu am o placa TK sa zicem de la un TV care s-a folosit un sasiu 11AK30, si probabil tubul recuperat a fost de la acest sasiu 11AK30. Daca dvs doriti sa ma ajutati ,si aveti o placa TK de la acest sasiu 11AK30 si sa exmenati pinii si sa ma lamuriti daca se potrivesc pinii de la tubul original A48KRD82X01 si cu pinii de la tubul A48EKB02X01 ( lithuania ) ca sa pot schimba tubul si sa pun TV - ul în fuctiune . O zi buna . si aici ai gresit cu pinu R sau asta merge asa fara Link spre comentariu
gigi56 Postat Februarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2015 Scuze da am gresit nu am fost atent sa notez e pinul 8 - R . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum