Vizitator Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Draci, am incurcat eu... La cite firme de amplificatoare am prin cap... Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Nu stiu, nu ma pricep la treburi dastea , asa ca practic ma uit la teoria ta ca la ceva venit din stele Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Eu sint curios de ceea ce are de spus Victor, referitor la filmuletele de pe pagina anterioara... Cum e, e de bine e de rau... De ce Victor? Simplu, este cam cel mai acreditat de pe forum sa isi dea cu pararea, fiind unul dintre cei ce au facut amplificatoare de mare putere. Astept! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Chiar daca noi am avut divergente, asta nu inseamna sa nu ii recunosc anumite calitati. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 (editat) Cei din afara sistemului primesc donatie doar " calciu " din ala bun , ultra-super-giga-extra-mega-manelistic , asa cum le sta bine agitatorilor habarnisti . Daca nu , nu . Toti sunt baieti cuminti .... Editat Februarie 6, 2015 de Victor Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Victor, sincer ar fi preferat ca interventia ta sa fie facuta referitor la asta: Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 De obicei intervin cand am ceva de comentat . Nu e cazul ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Astazi am fost solicitat la un institut pentru o colaborare, domnii de acolo doresc un amplificator de circa 1kW, care sa fie capabil sa debiteze puterea pe un transformator de curent ce va fi folosit la testarea spirelor in scurtcircuit. Trafo cu sectiunea de 150cm^2, 3 spire in primar, si 1 spira in secundar, frecventa de 3000Hz, sinusoidal 98% din pmax: Si ceva frumos pentru colegi, este pentru prima oara in viata mea cind am vazut in realitate si am atins asa ceva: Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 (editat) Ai ajuns la mine la facultate. Roaga-i sa-ti puna in functiune aparatura sa vezi si tu cum este sa fulgere langa tine la 2m distanta. Este cel mai frumos laborator de la Politehnica. Parca pot genera tensiuni de 2.000.000 volti. In poza in spate aveai bateria de condensatoare care se incarca pentru generarea fulgerului. Editat Iulie 24, 2015 de RaimondAudio Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Raimond, nu este in Politehnica, este un institut de cercetari, total opus ca zona, fata de Politehnica. Am vazut lucruri deosebite acolo. Ai urmarit filmarea cu ampul 98% pe 3 spire? Scotea trafula ala un sunet... Oamenii au ramas uimiti de faptul ca semnalul ramitea curat si la 33A rms, in sarcina/3000Hz. Au comandat deja un amplif complet. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Glumetule..e Poli toata ziua.Poate acum sa se fi despartit. E un pic mai jos de Electrotehnica.Din cladire iese o retea de inalta. Aaaaaaaa. Tu stii ca Poli e doar Electronica de la Leu .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Raimond, locatia este undeva in Vitan, nu are legatura cu politehnica. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Am inteles, probabil ca l-au mutat la ICPE, institutul de cercetari electrotehnice din Vitan. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Cum se comporta atunci când ramâne brusc fara sarcina în secundarul transformatorului? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 S-ar putea sa semene cu un comportament rezistiv din cauza reactantelor mici implicate si a rezistentei din nou foarte mici.In principal apare arcul electric si intra in joc circuitele de protectie. Bara din secundar era de fapt o teava pentru racire.E clar ca masoara kA cu acel traf de curent. In fapt primarul trafului e cel cu spire mai putine.Probabil ca oamenii fac masuratori in statii de transformare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum