Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect televizor Medion

Vizitator Vio Musicstudio

Postări Recomandate

Vă salut! Am un televizor mic Medion probabil de 40cm diagonală care a fost folosit în bucătărie, De vreun an nu prea l-am mai folosit. Azi am zis să-l pun iar în funcție dar am constatat ca are o problemă. Imaginea dispare după 2 secunde ca și cum cineva ar da un fine tuning sau ceva de genul. Mai pe românește, când schimb canalul apare imaginea clară dar după 2 secunde se dereglează cu purici. Ce ar putea să aibă? S-ar mai justifica o reparație sau e bun de gunoi?

https://www.youtube.com/watch?v=BkFaTly7Qyc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• jonny_ryc

1

• mariantoader82

1

• tepeleacatalin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

bobina CAF dereglata.....se impune un reglaj cu o surubelnita de plastic dar lent...cate putin....si cautat posturile pana ramane stabil...exact cum a spus colegul mariantoader82....insa trebuie facut un reglaj foarte fin cate o jumate de milimetru....notati initial cu un marker pe carcasa bobinei pozitia initiala a miezului....bobina de CAF o gasiti langa integratul de cale comuna

spor si bafta

Link spre comentariu

Aș dori să știu înainte să îl desfac, se ajunge greu la această bobină sau este mai la vedere? Cred că știu cam cum arată, parcă era și la decodoarele HBO piratate din anii '90 ceva de genul și trebuiau reglate foarte fin.

Editat de Vio Musicstudio
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări