Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor ! Am nevoie de un preamplificator

Sergiu_FKU

Postări Recomandate

Salut, am nevoie de o schema pentru un preamplificator pe tranzistoare simpla si usor de realizat cu o preamplificare de 500mW sau mai mult. Tranzistori de care dispun sunt BC171B BC413B BC215A BC174B BD137 BC256B BC250C BD237 etc. Ajutor va rog !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• claw

2

• leo 17

2

• Sergiu_FKU

2

• franzm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

.ro/search?q=schema+electronica+preamplificator+audio&rlz=1C1KMZB_enRO566RO566&espv=2&biw=1280&bih=923&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kt7QVIu-LsHearOWgMAF&ved=0CB4QsAQ&dpr=1..pentru inceput

Link spre comentariu

La rubrica asta se discuta despre amplificatoare si nu despre preamplificatoare. Trebuia sa postezi la rubrica asta: http://www.elforum.info/forum/19-accesorii-audio/

Apoi un preamplificator amplifica in tensiune si preamplificarea lui nu se masoara in W sau mW, ci in decibeli sau de cate X ori amplica acel preamplificator tensiunea aplicata pe intrare.

Link spre comentariu

preamplificator mai simplu ca ala de sus nu mai exista.  :56  si se aude foarte clar si ai un gastig de 50-60 dB. Se mai poate folosi si BC 108 ,BC 556, BC 173.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

preamplificator mai simplu ca ala de sus nu mai exista.  :56  si se aude foarte clar si ai un gastig de 50-60 dB. Se mai poate folosi si BC 108 ,BC 556, BC 173.

Din cate stiu BC556 e PNP,poate BC546....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări