Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PC fara sunet!

vio2007

Postări Recomandate

O cunostinta a cumparat un pc(unitate) sh,cu win xp profesional cu sp2,nu are sunet.Are drivere instalate,nu sunt conflicte de drivere,windows audio started.Sistemul este mai vechi,40Gb hdd,1Gb ram,Celeron 2200-2400,moterboard Dell,sunet on board,CD player.Nu este raportata nici o eroare

in legatura cu sunetul! Banuiesc o intrerupere intre partea de iesire audio si mufa de iesire sunet.Sa reinstalez sistemul de operare?

Va rog sugestii si pareri,daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

1

• ddd3d

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

la redarea unei melodii/sunet apare vre-o eroare pe ecran?

sunteti sigur de mufa de la boxe?

incercati cu o pereche de casti intrati in Start> all programs >accessories > entertaiment> volum control puteti regla volumul de acolo? daca da  e de la mufa de la boxe daca nu stergeti driverul curent de sunet si instalati un program  specializat pe gasit drivere si instalati ce gaseste programul eu personal am folosit 3DP Chip pe zeci de coputere/laptop-uri cu succes acest program

Baftă!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări