Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv-monitor LCD Samsung 910MP

mielu80

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mielu80

8

• vasile eugen

3

• neculavasile

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 10 luni mai târziu...

Buna seara,

Hop si eu dupa aproape un an de zile,revin cu problema mea...

Pana acum o luna intentia de a repara acest monitor cu TV-Tuner incorporat fusese abandonata,insa... insa mi-a venit ideea sa urmez sfatul lui @koko (multumesc pentru idee) de a inlocui filtrul IF.

Am comandat unul din China,l-am inlocuit insa am aceeasi problema,relatat initial.

Daca cineva are idee ce as putea sa mai incerc,il rog sa ma ajute cu un sfat.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Acelasi defect am intalnit si eu la un lcd samsung. Problema este din CAF(control automat frecventa). Dupa un timp paraia sunetul si se deregla de pe post singur.

La cautare automata nu mai opreste pe nici un post decat sa le cauti manual cu acord fin. Problema este complicata la cat de mici sunt piesele nu merita reparat. Eu am rezolvat in modul urmator: am sunat la firma de cablu unde era abonat clientul si am cerut un decodor(gen tuner) cu card si l-am trecut pe digital. TV-ul are HDMI pe canalele HD se vede super ai peste 120 de posturi inclusiv canale 20HD pe care nu le prinzi pe analogic.

Decodorul are telecomanda schimba rapid posturile si costa in plus in jur de 4 lei/luna, se merita. Dezavantaj doar ca ai o telecomanda in plus de unde schimbi canalele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări