Bela Daniel Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Am o problema la golf de ceva timp a inceput sa faca urat rau de tot parca bate cineva cu ciocanu sub podea , am schimbat flansele la amortizoare dar fara rost , cand dau prin gauri face ca toate alea zici ca se rupe . am suspendat masina pe partea dreapta si am "tras" de janta vertical si orizontal dar nu are nici un fel de joc , zgomotul se aude doar pe drumuri nasoale in firaje nu se aude nimic , Link spre comentariu
leo 17 Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 ai niste amortizoare de cauciuc la bara de torsiune ..alea trebuie schimbate ..asa am patit eu ..sper sa fie si la tine asa ..scapi ieftin 50 de lei plus manopera 80-90 lei Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Le poti schimba si singur, e o pozitie mai aiurea, dar cu rabdare poti. Totusi, nu cred ca castig 90 lei pe zi, intr-o sambata si cu o lada de bere rezolvi problema Link spre comentariu
cristi71 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) la mine un ''destept'' nu a strans bine piulita de la bieleta antiruliu..cand era ridicata pe elevator,nu avea nici un zgomot sau joc ,roata se lasa ''grea'' si nu lasa sa joace bieleta! am facut carare la vreo 3 service uri..pina la urma am fost la o statie ITP si contra sumei de 20 de lei am gasit defectul in 2 minute!asa va sfatuiesc sa faceti si d voastra,sa nu patiti ca mine , am cheltuit 250 de lei ca sa string o piulita! Editat Februarie 3, 2015 de cristi71 Link spre comentariu
Bela Daniel Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 Sa sti ca la bara de torsiunde am un amortizoar mai nasol , ala sa faca asa zgomot ? efectiv ma dispera cand dau in gauri zici ca se rupe :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum