Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Zgomot puternic la roata din fata dreapta golf 3

Bela Daniel

Postări Recomandate

Am o problema la golf de ceva timp a inceput sa faca urat rau de tot parca bate cineva cu ciocanu sub podea , am schimbat flansele la amortizoare dar fara rost , cand dau prin gauri face ca toate alea zici ca se rupe . am suspendat masina pe partea dreapta si am "tras" de janta vertical si orizontal dar nu are nici un fel de joc , zgomotul se aude doar pe drumuri nasoale in firaje nu se aude nimic , 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bela Daniel

2

• cristi71

1

• amudsen

1

• leo 17

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

la mine un ''destept'' nu a strans bine piulita de la bieleta antiruliu..cand era ridicata pe elevator,nu avea nici un zgomot sau joc ,roata se lasa ''grea'' si nu lasa sa joace bieleta! am facut carare la vreo 3 service uri..pina la urma am fost la o statie ITP si contra sumei de 20 de lei am gasit defectul in 2 minute!asa va sfatuiesc sa faceti si d voastra,sa nu patiti ca mine , am cheltuit 250 de lei ca sa string o piulita!

Editat de cristi71
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări