Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV NR1

mariantoader82

Postări Recomandate

Sasiu Tousda TH2105 F-031806 imagine pe tuner buna dar fara sunet se aude doar zgomot de fond pe av imaginea se vede alb negru si sonor corect .

Am scos tranzistorul de mut, verificat traseu de la pin 1 LA 76810 pina la pin 1 TDA2003 am verificat cu casca la pin1 jungla nu se aude nimic.

Am pus un dump rusesc de samsung la fel se comporta.

Sa fie oare LA 76810 defect ?!

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariantoader82

9

• Florinel TV

3

• petreelectronic

2

• dan cod

2

Multumesc frumos Florin pentru dump-uri ,cu amindoua functioneaza astfel :pe av imagine corecta sunet reglat la un anumit nivel si din V+ si V- nu se regleaza sonorul ,pe tuner  imagine corecta dar nu are sunet (doar zgomot de fond ) si tot asa nivelul sunetului nu se mai regleaza.

Link spre comentariu

La căutare se oprește pe post?

La cautare manuala se opreste pe post dar la unele programe se vede alb negru si e nevoie sa reglez cu acord fin pentru a intra culoare la fel si pe automemorare .

atunci tot din soft este problema iti mai dau doua dumpuri poate ai noroc 

Din pacate si cu aceste doua dumpuri se vede corect pe tuner si av  dar nu are sonor pe tuner .

Link spre comentariu

Are filtre pe 5,5 si 6,5 MHz? Asa am patit si eu cu un tv. De pe antena, imagine perfecta, sunet deloc.  Avea filtre pe 5,5MHz si 6,5 Mhz (dar care nu erau conectate) si filtre de 6.0 (conectate in calea de semnal FI sunet).  Tv-ul era adus din Anglia. Numai cand am bagat semnal de 5,5 Mhz modulat mi-am dat seama unde se intrerupea semnalul audio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări