v67 Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 am nevoe de schema amplificatorului 2x 15 w produs de ELECTROMURES l-am primit (donatie)impreuna cu un magnetofon AKAI si doua boxe MAYAK Link spre comentariu
Mircel Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 am nevoe de schema amplificatorului 2x 15 w produs de ELECTROMURES l-am primit (donatie)impreuna cu un magnetofon AKAI si doua boxe MAYAK Link spre comentariu
v67 Postat Februarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 multumesc mircel Link spre comentariu
v67 Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 dupa "deratizare"l-am pus sub tensiune (fara sarcina)vu-metrul iindica (leduri aprinse)fara semnal intrare nu stiu ce se vede o rezistenta arsa tr finali sunt 2n3055/6 credeti ca ar fi bine sa-i inlocuesc cu altii din zilele noastre la fel si condensatorii electrolitici ? Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Electroliticii, da; tranzistoarele numai daca-s defecte. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Şi semireglabilii şi de verificat rez la terminale, lipituri reci pe cablaj... etc. Link spre comentariu
v67 Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 da semireglabili ,potentiometrii sunt blocati multumsc Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 La poţometri pune cîte o picătură de diluant pe ax şi vezi dacă se topeşte vaselina veche şi începe să se mişte, nu forţa că se pot sparge carcasele turnate din zamac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum