Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SCEPTRE s1701dtv hotel mode

Postări Recomandate

salutare,tv lcd geo vision FT170T ,se pare ca este cunioscut mai mult ca SCEPTRE S1701DTV sau comex S1701DTV,mainboard LL032 REV.2,circuite integrate TP6760Q,TW9903,MSP3450G,AD9883A,SIL161BCT100,si MX10FMAXDQC care banui a fi un procesor scris,tuner microtune 3x0 042 pal bg,bine inteles si circuite integrate banale,74hc..memorie sdram ,driver invertor si mici surse smd 8pini,problema e in felul urmator,tv ul a fost primit din italia fara telecomanda,am scris un mfy cu codul 1776 ,gasit dupa comex.... telecomanda merge cu ceva functii inversate dar cele de baza v p power sant la locul lor,din butoanele frontale si telecomanda  se poate accesa meniul ,,chior,, setari display h pos v poz 4/3 16/9,setari sunet volum bas treb,language,si comutare av tv pc....,initial tv-ul nu avea nici un post memorat care sa corespunda cu reteaua rds...,montand o memorie goala smd 24c08 ce comunica cu mx10fm......,au aparut si ceva posturi tv de baza ce se vad ok,problema e in felul urmator nici cu memoria originala nici cu cea goala nu i-mi apare meniul de cautare a posturilor tv,manuala sau automata,si nici cel de setari imagine lumina contr col etc,posibil ca acest tv sa fie in hotel mode,a intalnit cineva acest gen de tv si a putut accesa meniul service sau dezactivarea hotel mode,am incercat cele clasice vestel beko china ,am incercat accesarea meniului de cautare ch si cu tasta menu apasata mai mult timp si direct in menu principal cat si direct fara menu,VA MULTUMESC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

se pare ca s-a rezolvat,dupa ce am schimbat memoria,a aparut in meniul video si meniul de cautare si stari lumina contrast......,cu memoria originala am luat pe bucatele toate meniurile dar nu erau aceste optiuni,dupa ce am montat memoria noua,nici prin cap nu mi-a trecut sa apara setarile de tuning la video,totusi mfy nu face ok sa pot da scanare automata,va multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări