Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul meu visat

Swat Cat

Postări Recomandate

Salutare, ai muncit ceva la freza.  Am si eu una asemanatoare luata cam acum o luna, si va trebui sa fac cam aceleasi operatiuni. Acum tin sa-ti multumesc pentru multitudinea de poze puse, pentru ca m-am lamurit si eu in anumite privinte care ma puneau pe ganduri( metode de demontat).

Cat a costat  freza? Eu am dat pe a mea 3300 lei.

Link spre comentariu

Am vazut ca ai desfacut in spate,la capacul mare este pompa de ulei si am inteles ca si ambreiajul? Cred ca tre sa imi reglez si eu ambreiajul ca isi ia turatie cam greu.

Link spre comentariu

Salutare, ai muncit ceva la freza.  Am si eu una asemanatoare luata cam acum o luna, si va trebui sa fac cam aceleasi operatiuni. Acum tin sa-ti multumesc pentru multitudinea de poze puse, pentru ca m-am lamurit si eu in anumite privinte care ma puneau pe ganduri( metode de demontat).

Cat a costat  freza? Eu am dat pe a mea 3300 lei.

eu cam 3200ron dar. oricum l-ai luat bine. nu am mai gasit oferta ca asta :))

eu am schimbat toti rulmentii.. la partea de frezare este crima :))  unii rulmenti  trebuiesc sa ii introduci intr-o ordine odata cu arborii 

Am vazut ca ai desfacut in spate,la capacul mare este pompa de ulei si am inteles ca si ambreiajul? Cred ca tre sa imi reglez si eu ambreiajul ca isi ia turatie cam greu.

care capac din spate? nu are ambreiaje freza. doar cuplaje

Link spre comentariu

Felicitari pentru reconditionarea frezei ,a fost o munca titanica dar se vede si rezultatul.

La freza banuiesc ca ai si acesorii(cap mortezat , divizoare , masa rotativa)?

Link spre comentariu

ma refeream la sn 320

da. daca desfaci capacul din spate ajungi la parghia de cuplare / franare - ai niste reglaje. ai grije sa nu ramana frana activata

la freza le-am adunat treptat. menghina mare, masa rotativa mare , cap divizor, cap mortezat care trebuie sa il repar, mini masa inclinata, microscop

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări