Swat Cat Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 (editat) Am inceput cu un strung amarat SN320 luat cu 1000ron dintr-un service. https://www.dropbox.com/sh/px7p9i9ecyiebue/AADTBGf6vbpg1mp7bBwDabjca?dl=0 Dupa un drum lung pana in Ploiesti si inapoi m-am intors cu un FUS 32 care arata absolut inspaimantator si o un fierastrau alternativ care inca nu l-am terminat de reconditionat https://www.dropbox.com/sh/h1uh7c7z3pq8uba/AABOEYCW-B59zwwxcHqb73Kqa?dl=0 Din Focsani am carat masina de gaurit si debitata la un pret foarte bun Dupa ceva vreme, din localiatatea Bucsani mi-am luat SNB320 ca sa inlocuiesc SN 320, desii inca nu m-am convins ca e m ai bun. Recent am luat un SP80 din care am intentia sa fac o masina numerica (macar asta visez) https://www.dropbox.com/sh/gntc57xtmvdbfhb/AACojhl2Wbc-sBnvddI-0yt7a?dl=0 Editat Februarie 2, 2015 de Swat Cat 1 Link spre comentariu
mihaighe Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Ce sa spun inceputul e promitator,tine-o tot asa. Link spre comentariu
DanuAL Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Felicitari ptr. atelier/utilaje! Freza arata bine de la inceput, putin cosmetizata si e ''ca noua''! Masina aia de ascutit scule e belea! Diferente sunt intre un SN320 modelul mai nou fata de ce ai tu si SNB320 cel pe care-l ai tu. Daca punea-i mana pe un SN320 mai nou, iti dadeai seama ca merita sa renunti la SN320, modelu' vechi, dar la cum arata SN320 al tau, eu zic sa-ti vezi de treaba, sa nu-l dai si sa-l folosesti in continuare! SP'ul ptr. conversie e ok, dar ma gandesc ca trebuie sa modifici/schimbi acele lagare, cu niste rulmenti de calitate. Swat Cat esti si pe vwforum? Link spre comentariu
Swat Cat Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 da.am activat si pe vwforum. dar m-am cam lasat Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Felicitari pentru un asa atelier. ca si DanuAl, masina de ascutit este ceea ce ne lipseste. Cat a costat masina de ascutit? Taietorul circular are disc de Ø300mm? Cu asa un atelier numai comenzile pentru piese sa nu lipseasca... Link spre comentariu
Swat Cat Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 timp lipseste. ca inca nu produc mare lucru cu el.. masin de ascutit in stare care era 10 mil din arad masina de debitat are 250mm Link spre comentariu
Swat Cat Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 are cineva o parere deste dro -ul asta? http://www.ebay.com/itm/SINPO-3-axis-Milling-Mill-DRO-3-Scale-shipping-US-/251807979490?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3aa0ecd7e2 ma mananca...... Link spre comentariu
mir76 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Felicitari pentru utilaje ,si pune le la munca. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Faine utilaje ai.Sa le folosesti sanatos............si sa curga comenzile. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Februarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2015 (editat) Multumesc, lucrez la 2 mani la strung un piston facut si finisat. la freza o modificare de prindere la etrier si mi-am achizitionat o masa x y destul de grea (100kg ) care o s-o fac numerica si o sa stea pe masa FUSului Editat Februarie 13, 2015 de Swat Cat 1 Link spre comentariu
Swat Cat Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 (editat) un test cu cnc care l-am facut doar sa ma invat cu problemele specifice Editat Martie 2, 2015 de Swat Cat Link spre comentariu
radu cnc Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 De unde ai achizitionat masa? Interesant modelul cu rulmenti liniari. Cat a costat? Multumesc. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 nu am chizitionat masa. e facuta din profil patrat. axe lineare 12mm cu bucsi de bronz de starter de dacie ) (mare durere cu ele) a trebuit sa umpli cu ulei in interior si pus simeringuri in capete sa ramana acolo. Link spre comentariu
radu cnc Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Scuze de confuzie, ma refeream la masa care vrei sa o faci numerica pentru FUS. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 masa aia am panadit-o pe olx ... nu stiu de la ce utilaj era ... si eu am ramas suruprins cand am gasit role. pretu 500ron a fost ok. desii era blocata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum