bubusmecherul Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 in ce forma pot pune filmele. cu ce sa inregistrez,cu aparatulcu telefonul,nu prea intaleg. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 am citit undeva ca acel aparat suporta fisiere video(filme) AVI,MPEG2 ,XVID si WMV ...deci daca aveti astfel de formate video ...ar trebui sa mearga sa le vedeti! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 ok dom elmar,am tras un program FORMAT FACTORYsi cu acesta filmele leam transformat in MPG si merge,dar subtitrarea cunoaste cinva cum pot bagao in film. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 (editat) Trebuie să pui subtitrarea în același folder cu filmul și trebuie văzut ce format de subtitrare recunoaște playerul, (sub. sau srt.) Bag-o în ambele formate, să fii sigur Editat Februarie 2, 2015 de validae Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 revin cu acest icL387 dom giorgi tva,dica pot pune un lm7805 dar cum fac legaturile,ca celalalt este cu 5 terminati iar lm7805 este cu trei terminale,ma ajutati va rog mult, Link spre comentariu
validae Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) Bubule, am răspuns la asta înainte, dar văd că nu citești toate postările. Integratul tău are o funcție de Reset (pentru a trece procesorul tv într-o stare definită la cuplarea alimentării). Poți folosi și alt stabilizator low dropout (cădere mică de tensiune) cum ar fi de exemplu http://www.futurlec.com/Linear/LM2940CT-5pr.shtml Nu recomand LM7805 fiindcă acesta are nevoie de o diferență mare de tensiune (2V) față de L387 care are doar 0,6V. Asta contează mult atunci când aparatul este alimentat la baterii. Poți pune și un LM805 de probă, dar trebuie să ai cel puțin 7V înainte de stabilizator (în sarcină). Faci astfel : Pin (1)LM 7805 legat la pin (1) L387. Pin (2)LM7805 legat la pin (3) L387. Pin (3)LM7805 la pin (5) L387. Sper că ai înțeles. Și descarcă și tu datasheet-urile celor două, ca să compari intrările și ieșirile Editat Februarie 3, 2015 de validae Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) multumesc mult.am inteles,dar totusi sa fie acest ic defect de arde o rezistenta pe pinul unul al icului L378. Editat Februarie 3, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
validae Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Ridică pinul 1 al lui 387 în aer și măsoară între pinul 1 și masă, apoi între pinul 5 și masă cu ohmmetrul.Poate ai integratul scurtcircuitat sau după el vre-un scurt. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 am pus un lm7805 de proba,dar tot iasa fum din acea rezistentaacea rezistenta este pe bara de 5v,sa nu fie oare ic defectva rog. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Păi nu am scris mai sus ? Verifică să nu ai scurtcircuit după stabilizatorul de 5V.... Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 dupa el,la intrare sau la iesire din ic. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Pai ce înseamnă după el?nu ieșire?sau nu? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 adica defectul,in ce zona sal caut daca arde rezistenta. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 (editat) Discuția asta îmi amintește de o schiță a lui Caragiale E probabil ca scurtcircuitul să fie pe zona care se alimentează cu 5V. Editat Februarie 4, 2015 de validae Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Cauta in zona in care este defect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum