mario_xx Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 (editat) Am multe scule bosh verde care s-au stricat si m-ar costa 3/4 din valoarea lor reparatia si nu le-am imprumutat la nimeni. Stern sunt scule proaste cu timpul care se repara ieftin si usor. Am o bormasina makita veche de vreo 20 de ani, e grea si nemuritoare, dar acum nu se mai fac asa. Am scule black and deker la care am mai schimbat un rulment si le-am pus vaselina, sunt foarte multumit.Sunt scule bune. Am un rotopercutor einhel de 1 an, dau gauri la placat polistiren, nu mi-a facut probleme, scule ieftine si bune si astea. Am uitat, am un demolator makita, cand e treaba merge zi lumina doar cu pauza de masa.Nemuritor si asta.Produs acum 10 ani Editat Februarie 9, 2015 de mario_xx Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 (editat) Makita face si in ziua de azi produse ff bune. Totul e sa ai bani pentru ele. Ca idee cele pe care nu scrie Made in GB , Made in Japan sint produse in China. Macar DeWalt scrie clar PRC pe ele daca`s facute acolo. Grig Editat Februarie 9, 2015 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Deci eu de la Makita am luat scule de toate tipurile, as putea umple un atelier intreg cu ele. Pana acum toate produsele Makita ce le am sunt "Made in Japan". Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 La mine pe flex-ul de 125 e scris Made in Japan, pe debitor si pe cel mare nu`i scris nimic, deci China. Oricum de mers merg bine si cinstit si pretul a fost pe la jumatate fata de ala japonez. La flex`uri totdeauna i`a preferat pe cei de la Makita in urma unei discutii cu un prieten ce a lucrat citiva ani si service din .de .Spunea ca Makita depasesc in fiabilitate Bosch, Metabo , Black&Decker ( discutia era prin 94). Tot el spunea ca astea erau marcile cele mai raspindite deoarece erau acceptabile ca pret, Hilti era prea scumpa pentru service auto unde se strica dureaza 10 min sa iei alta. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum