Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

regulator temperatura

mac77

Postări Recomandate

salut am nevoie de ajutor sau un electronist in Bucuresti pentru repararea unei suflante aer cald de la o masina lipit cusaturi testile (termosaldat) are condesatorii dusi un tranzistor sau triac dus nu stiu ce sa pun in loc condesatorii scrie pe ei valoarea pe tranzistor si circuit integrad nu se mai vede nimic are si termocupla este in interiorul rezistentei bobinate pe placa daca ma puteti ajuta va multumesc. pe el scrie weneger nu pot atasa poze.Am reusit sa pu poze

post-208738-0-34296800-1422829117_thumb.jpg

post-208738-0-25256400-1422829260_thumb.jpg

Editat de mac77
Link spre comentariu

salut am nevoie de ajutor sau un electronist in Bucuresti pentru repararea unei suflante aer cald de la o masina lipit cusaturi testile (termosaldat) are condesatorii dusi un tranzistor sau triac dus nu stiu ce sa pun in loc condesatorii scrie pe ei valoarea pe tranzistor si circuit integrad nu se mai vede nimic are si termocupla este in interiorul rezistentei bobinate pe placa daca ma puteti ajuta va multumesc. pe el scrie wegener nu pot atasa poze.Am reusit sa pu poze

nu ma poate ajuta nimeni

Link spre comentariu

Este greu sa te poata ajuta cineva pentru este un produs de "nisa", nu are o raspandire ca un bun de larg consum. Daca te pricepi, sau daca te poate ajuta cineva, ar merge adaptarea unui circuit pentru letcon (eventual statie de lipit cu aer cald), cele mai simple fiind letcon termostatat Wolf (gasesti pe site) sau Gordak, caz in care reglarea temperaturii se poate face cu ajutorul unui potentiometru semireglabil. Alimentarea circuitului se va face cu o schema clasica de alimentare cu un condensator serie (circa 0,33-0,47uF).

Atentie la izolarea corespunzatoare pentru ca in acest caz montajul nu este separat galvanic fata de retea!

Din ce-am gasit pe net se pare ca firma este Wegener, nu Weneger.

Link spre comentariu

Este greu sa te poata ajuta cineva pentru este un produs de "nisa", nu are o raspandire ca un bun de larg consum. Daca te pricepi, sau daca te poate ajuta cineva, ar merge adaptarea unui circuit pentru letcon (eventual statie de lipit cu aer cald), cele mai simple fiind letcon termostatat Wolf (gasesti pe site) sau Gordak, caz in care reglarea temperaturii se poate face cu ajutorul unui potentiometru semireglabil. Alimentarea circuitului se va face cu o schema clasica de alimentare cu un condensator serie (circa 0,33-0,47uF).

Atentie la izolarea corespunzatoare pentru ca in acest caz montajul nu este separat galvanic fata de retea!

Din ce-am gasit pe net se pare ca firma este Wegener, nu Weneger.

asa e am gresit wegener este cred ca o sai pun un termoregulator digital cu sonda de temperatura si o sa-l montez separat

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări