Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se monteaza contorul trifazic?

Vizitator Andrei Lupu

Postări Recomandate

buna ziua!Puteti lega direct contorul,fara transformatoare de curent numai daca,curentul absorbit nu depaseste 6 amperi dupa cum scrie pe el.Daca aveti nevoie de curent mai mare procurati transformatori de curent in functie de curentul necesar...altfel o sa iasa fum din el.Cred ca v-ar fi bune TC-uri de 100/5.In acest caz indexul citit se va inmulti cu 20 pentru aflarea energiei consumate.

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Salutare.  Am montat un astfel de contor 26-33011 DRT301D  și am dubii referitor la măsurătoare, si anume, dacă o face corect. Faptul ca am montat niște TC de 100-5A,iar instalatia are puterea de 24kw, as vrea sa știu dacă ar trebui setat ceva la contor. 

Nota" Dupa ce l-am alimentat afișa 250-5 . 

Contorul are un buton de SET și unul de PRG, dar nu schimba nimic la apăsarea lor. După 2 ore de functionare arata 65kw, nu mi se pare realist. Mulțumesc pentru răspuns. Salutari!

Link spre comentariu

Trebuie modificată setarea 250/5 in 100/5.....țineți apăsat butonul set mai mult de 5 secunde.... ar trebui să intre în setări și să puteți face modificarile.... 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări