costinnn Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 buna ziua!Puteti lega direct contorul,fara transformatoare de curent numai daca,curentul absorbit nu depaseste 6 amperi dupa cum scrie pe el.Daca aveti nevoie de curent mai mare procurati transformatori de curent in functie de curentul necesar...altfel o sa iasa fum din el.Cred ca v-ar fi bune TC-uri de 100/5.In acest caz indexul citit se va inmulti cu 20 pentru aflarea energiei consumate. Link spre comentariu
RADU TONI Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 (editat) Am de montat DRT 301 CITIRE INDIRECTA. Schema e ok, dar am întrebare ce se montează la bornele 8,9??? Editat Decembrie 3, 2020 de RADU TONI Link spre comentariu
Poet Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Salutare. Am montat un astfel de contor 26-33011 DRT301D și am dubii referitor la măsurătoare, si anume, dacă o face corect. Faptul ca am montat niște TC de 100-5A,iar instalatia are puterea de 24kw, as vrea sa știu dacă ar trebui setat ceva la contor. Nota" Dupa ce l-am alimentat afișa 250-5 . Contorul are un buton de SET și unul de PRG, dar nu schimba nimic la apăsarea lor. După 2 ore de functionare arata 65kw, nu mi se pare realist. Mulțumesc pentru răspuns. Salutari! Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Trebuie modificată setarea 250/5 in 100/5.....țineți apăsat butonul set mai mult de 5 secunde.... ar trebui să intre în setări și să puteți face modificarile.... Link spre comentariu
v67 Postat Martie 31, 2023 Partajează Postat Martie 31, 2023 Oare pentru acest contor nu exista si varianta - masura directa? Schema poate fi pe carcasa,capac borne sau faceti rost. Important succesiunea fazelor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum