Vizitator Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Incearca aceasta modificare, ca in partea incercuita cu rosu. Astfel led-ul va lumina incepind cu puterea de aproape 500mW, pina la P-max. Dai afara acel condensator electrolitic (C117, 10uF), in locul lui pui dioda 1N4148 (D112) pe care o inlocuiesti cu un strap de sirma, dai afara si rezistenta de 18K (R156 cred ca este, nu se vede bine numerotarea), iar tranzistorul il inlocuiesti cu 2N5551, sau orice alt NPN cu minim 100Vce si 100mA Ic. Atentie la pinii 2N5551 fata de trz original! Vei fi mult mai multumit de ledul de signal out, decit in schema initiala. Recomand ca rezistenta din baza cea de 15K sa fie la minim 0.5W preferabil 1W, pe ea se va afla tensiunea de iesire a amplificatorului din care se scad aproape 0,7V caderea pe dioda ce sunteaza jonctiune B-E. Succes! Fa modificarea si revino cu impresii. Link spre comentariu
Vizitator popescumarius Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 nu am mai modificato am lasat.o asa acum merge ilde merge clipu problema a fost de la a fost de la dioda care era in scurt acum merge foarte bine multumesc mult dj leco pentru ajutor Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Ok, spor la ascultari! Oricum acea dioda in scurt nu avea cum sa afecteze led-ul de clipping, ci doar pe cel de Idle. Teoretic cu 15K serie, nu ar avea voie sa se arda in veci! O fi fost proasta din fabricatie sau ai facut vre-un scurt fara sa vrei pe rezistenta serie... Link spre comentariu
Vizitator popescumarius Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Ok, spor la ascultari! Oricum acea dioda in scurt nu avea cum sa afecteze led-ul de clipping, ci doar pe cel de Idle. Teoretic cu 15K serie, nu ar avea voie sa se arda in veci! O fi fost proasta din fabricatie sau ai facut vre-un scurt fara sa vrei pe rezistenta serie... pai da doar idle afecta, iar statia asa am cumparato cu problema asta dar in ea nu a fost unblat niciodata eu am luato de la un magazin second Link spre comentariu
Vizitator popescumarius Postat Noiembrie 29, 2015 Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 Salut in urma cu ceva timp am postat acea problema cu amplificatorul, acum iar a incrput sa faca asa ma poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum