Vizitator martuneac gheorghe Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 BUNA . SUNT MARTUNEAC DIN G-HUMORULUI SI AS AVEA NEVOIE DE BINUL MASINEI DE SPALAT INDESIT WP100 CU PROCESOR HD6433642RB95P SI MEMORIE 93C86W6.NU MAI VREA SA STOARCA. VA MULTUMESC ANTICIPAT.ADRESA EMAIL:[email protected]. Link spre comentariu
lulu07 Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 oare sa fie din dump?. scuze ca ma bag.....dar am si eu una care la unele programe cateodata nu vrea sa mai si stoarca. care-i problema??? Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Salve,Pana la a invinui modulul, mai intai verificati daca pompa evacueaza bine apa, adica furtunul de evacuare sa aiba jet puternic.Cu alte cuvinte apa tre` sa fie eliminata complet si corect din masina inaintea centrifugarii!Posibil si programatorul se invarte de nebun in acest timp...Daca da atunci sa-mi spuneti, pt ca se schimba treaba!Spuneti-mi mai multedespre modelul exact al masinii.CheersFlorin :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum