SHADYYY Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Ingrediente : - doua Pc cu placi de reta wi-fi DWA-547 ( 300 Mps) - un router Koning ( 4 LAN + 1 Wirelles 150 Mps) - Gpon RDS ZTE F625G - internet 200 Mps conectare PPOE - DVR cu toate cele pt net , inclusiv PPOE.. Ce am realizat , - am configurat o reta locala wireless prin care urmaresc camerele pe cele doua Pc-uri si pe mobilul cu android (simultan) .. - internetul merge pe ambele caltulatoare , dar nu simultan Cum le-am configurat pe router : - Cablul de la Gpon cu internet , bagat in mufa albastra (wi-fi) a ruterului , iar cea de la DVR in mufa LAN a aceluias router. - La DVR am configurat reteaua LAN , iar la PPOE am trecut userul si pass de logare RDS Ce nu reusesc ! Logarea de pe internet la DVR , cu telefonul (prin cartela nu prin WI-FI ) sau alt Pc (de pe alt cont ) cu toate ca am instalat si clientul in cele doua . Deci in reteau locala am reusit dar de pe net nu.. Oare unde este gresala , s-au lipseste ceva ? Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 1. Router-ul este "Koning" sau "König"? 2. Cred ca este vorba de protocolul PPPOE? 3. La mufa albastra unde intra cablul de la GPON in router, esti sigur ca scrie "Wi-Fi" si nu "WAN"? Datele pentru PPPOE se introduc intr-un singur dispozitiv, deci daca router-ul König este direct dupa GPON, atunci doar router-ul König il configurezi sa foloseasca PPPOE, la restul dispozitivelor nu configurezi PPPOE ci lasi sa primeasca adrese IP automat prin DHCP de la router-ul König. Doar la DVR mai trebuie sa pui adresa IP fixa si apoi sa configurezi in router-ul König la NAT ca cererile pe portul 80 dinspre internet (WAN) sa fie redirectionate catre adresa IP fixa a DVR-ului. 1 Link spre comentariu
shuc Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 (editat) Ma tem ca va trebuie cont pe DynDNS sau no-ip (ambele conturi sunt free) intrucat protocolul pppoe aloca router-ului un ip dinamic. Dupa asta, trebuie facut port forward in router pentru porturile folosite de DVR (daca aveti cartea tehnica, sigur gasiti acolo. Daca nu, chiar in setarile DVR este dat portul pentru acces extern) Editat Februarie 2, 2015 de shuc Link spre comentariu
SHADYYY Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 1. Router-ul este "Koning" sau "König"? 2. Cred ca este vorba de protocolul PPPOE? 3. La mufa albastra unde intra cablul de la GPON in router, esti sigur ca scrie "Wi-Fi" si nu "WAN"? Observatiile tale sunt corecte ,important este ca ai inteles despre ce este vorba. Nu am implementat inca setarile ,dar le voi face . Multumesc din nou, Ma tem ca va trebuie cont pe DynDNS sau no-ip (ambele conturi sunt free) intrucat protocolul pppoe aloca router-ului un ip dinamic. Dupa asta, trebuie facut port forward in router pentru porturile folosite de DVR (daca aveti cartea tehnica, sigur gasiti acolo. Daca nu, chiar in setarile DVR este dat portul pentru acces extern) Momentan am un cont free pe iSpy si un DDNS de la RDS . Multumesc frumos pt raspuns. Va tin la current cu ce am facut Sa aveti o zi buna . . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum