Untold Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 asta e din pacate tot ce am.....deci in concluzie am de recuperat cabluri butoane potentiometrii intrerupatoare transformatoare si eventuale elemente discrete gen tz diode etc.. Ba chiar si carcasele, care sunt excelente pentru amplificatoare! Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 corect...nu am vazut padurea de copaci....carcasele intr-adevar excelente...mi-ati dat idei...multumesc mult cu respect Link spre comentariu
nelu F Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Ai doua modulatoare si doua transcodoare. Pastreaza macar un modulator sau amandoua, poate vrei sa utilizezi la distanta o camera video de supraveghere cu iesire A/V (postase cineva o solicitare de solutie pentru asa ceva), sau poate vrei sa pui inca un TV la distanta mare (sute de metri) de receptorul de satelit sau cablu. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 intersant ce imi spuneti...le voi studia indeaproape si voi reveni sigur cu 1000 de intrebari...mi-ati dat 1001 idei cu respect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum