tepeleacatalin Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 buna ziua tuturor colegilor si o duminica placuta nu stiu daca postez bine aici dar asa am crezut ca e mai bine...daca am gresit imi cer scuze am prin casa recuperate nici nu mai stiu de unde 4 bucati din ceea ce se vede in poze.....stie cineva ce fac aceste module la ce sunt bune ? va multumesc modulele sunt intregi lipsesc doar cablurile de legatura intre ele. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 din ce se vede par a fi pentru emisie tv. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 oare se mai pot folosi la ceva?....are cineva vreo idee? cu respect Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Niște poze mai clare de aproape ar fi utile.Și la lumină suficientă mai ales. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 voi face alte poze in balcon la lumina mai buna....si le voi posta o seara placuta Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Sunt aparate care permit "voce peste internet" si codeaza astfel incat, cu numai un singur IP sa se poata vorbi... Asa cred... Nu cred ca se pot folosi la ceva... doar sa le desfaci in bucati mici apoi sa le ...vinzi... Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Va rog, poze cu "mataraiele", daca se poate. Si cu etichetele din spate sau de pe fund. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 atasez poze mai clare....in afara de cablurile de alimentare nu mai am alte cabluri cu respect Link spre comentariu
validae Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Cu respect, dar toate pozele sunt ,,din față,, și cu eticheta din spate niciuna. Acolo ar trebui să fie niște specificații mai amănunțite despre model.. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Cred ca sunt modulatoare pentru transmisia prin cablu tv . Stima Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 voi face azi si poze din spate cu mufele si tot ce mai este acolo... o zi cat mai buna Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 poze cu spatele modulelor cu respect Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 E clar ca am gresit... drastic! E ceva cu TV... PAL, SECAM probabil din televiziune.... prin cablu. Dar o eticheta nu aveti? Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 asta e din pacate tot ce am.....deci in concluzie am de recuperat cabluri butoane potentiometrii intrerupatoare transformatoare si eventuale elemente discrete gen tz diode etc......soarta va multumesc mult cu respect Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Va spun eu ca in tinerte am lucrat la o televiziune prin cablu si poate gersesc dar........ Acum meseria mea este mai complexa .............................vad multe Stima si respect AUDACIA ET DEVOTIO Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum