Vizitator Mihai3 Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Bunaziua. Sunt nou venit pe forum, dar citesc postarile de aici de la masini unelte de mai mult timpDe curand mi am luat cateva masini unelte , un sn 380 un snb 400 si o frza fus 22Sn380 i am facut REC- de curand si acum urmeaza snb 400 care e ceva mai mult de munca la elIn prima faza mi ar trebuie capul de cal care lipseste complet sau cel putin o schema a lui pt ca am gasit rotile zimtate separatMultumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Fa poze la portiunea de strung la care te referi si invata sa le atasezi pe topic, altminteri nu cred ca iti va raspunde cineva. Eu personal nu cunosc terminologia pe care o folosesti ("roti zimtate", "cap de cal", etc) Link spre comentariu
Vizitator Mihai3 Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 In partea din dreapta intre cele doua roti dintate. Mai vine un ansamblu format din alte 3 roti numit popular de strungari "cap de cal" Link spre comentariu
laur 26 Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Cred ca este vorba de lira,suportul reglabil cu pinioanele de schimb pentru filete. Link spre comentariu
bercioiu Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Nu ai locatia in profil, daca esti din Bucuresti, te pot invita la mine sa-ti iei ceva relevee, am aceeasi masina (snb400) Link spre comentariu
Vizitator Mihai3 Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Nu sunt din bucuresti. Sunt din craiova. Sar o sa am drum la bucuresti saptamanile viitoare. Daca imi puteti lasa nr de tel pe privat ar fi perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum