codrut Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 model 9006SW Se aprinde pt o secunda apoi ledul rosu face flash-uri continuu.Tensiunea de 12v pt alimentarea invertorului este,dar in schimb tensiunea de on scade de la 6v la 2,8v.Am incercat sa-i dau extern 5v dar la fel se comporta,se aprinde pt o secunda si se inchide.In momentul in care scod firul de on al invertorului atunci se aprind si lampile. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 (editat) Poate avea probleme la una din lămpi, orice dezechilibru de consum duce la oprirea invertorului.Poate fi chiar și o problemă la izolatorii de capăt ai unei lămpi.Am găsit la un monitor cauciucul carbonizat din cauza unei conturnări de înaltă tensiune.Cel mai probabil umezeala fusese de vină, aprinderea inițială a lămpilor se face în impuls de tensiune peste 1000V.Verifică și condensatorii de filtraj de pe invertor și mai ales din sursă, chiar dacă există tensiunile respective, condensatorii uscați pot cauza riplu mărit pe alimentare. Editat Februarie 1, 2015 de validae Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 am pus lampi separat pe invertor si la fel se manifesta,condensatoarele sunt schimbate. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Ledul clipește continuu sau un număr de clipiri și apoi pauză? Poate indică un cod de eroare numărul de clipiri. Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 Am rezolvat cu invertorul,a fost carbonizat capatul unei lampi cu ati spus.am refacut lipiturile acum merge dar am alta problema.Invertorul se aprinde numai daca scot pinul de ON,dc il bag in soclu nu se mai aprind lampile.In momentul in care alimentez monitorul tensiunea de on este 6v apoi scade in 2,8v.Sa fie softul de vina?Vad ca tensiunea de on a inv vine din placa digitala. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Nu cred să fie softul de vină, posibil să fie și altceva afectat pe acolo.Mai măsoară la rece componentele din zonă, să nu fie vre-un tranzistor sau diodă străpunse. Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 are cineva schema de la acest monitor?am gasit un tz smd de pe placa digitala in scurt si nu stiu ce sa pun. Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Multumesc pentru ajutor,am rezolvat,am pus un tz npn si functioneaza. Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 Alta problema acum,imi apar iconitele de pe desktop manjite. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 O poză cu imaginea se poate ? Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 cam asa arata imaginea: http://s13.postimg.org/blnpa0t6f/as_758.jpg http://s10.postimg.org/eqlbxfyrt/as_759.jpg http://s11.postimg.org/odksnt35f/as_759.jpg dupa cum se observa in partea de jos sunt manjite iconitele. Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 nimeni,nici o idee de unde ar putea fi defectul? Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 mi se pare problema cu display-ul.trebuie desfacut acea tabla de pe T-CON si verificat pe acolo pamblicile de sus cu driverele prin atingere,posibil circuite desprinse. Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 Multumesc pt ajutor,mufa de la Placa LVDS era putin iesita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum