Vizitator vyk2 Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Un manual de service pentru Nissan Almera N15 (1997) model benzina (1.4) stie cineva pe unde se poate gasi? Link spre comentariu
Vizitator ronin33dan Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Un manual de service pentru Nissan Almera N15 (1997) model benzina (1.4) stie cineva pe unde se poate gasi?Decat sa va chinuiti si sa intrebati pe ici pe colo mai bine mergeti direct pe forumul masinii care o aveti(cautare in google :forum dacia,forum peuget,forum....etc.) si va garantez eu ca acolo veti gasi toate modelele de carti tehnice si inclusiv carti de service !!Succes !!! Link spre comentariu
ursus2 Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Pentru Logan:http://www.megafileupload.com/en/file/84394/Dacia-Logan-rar.html Link spre comentariu
Felis Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Eu am un Renault21GTS din 86 si m-ar interesa un manual de reparatii pentru el.aici nu ai spus prea multe manualele sunt mai multe pentru versiunea renault 21 pentru ca si motorizarile si echiparile sunt diferite sunt aproximativ 25 de motorizari atat benzinare cat si diesel Link spre comentariu
Felis Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Un manual de service pentru Nissan Almera N15 (1997) model benzina (1.4) stie cineva pe unde se poate gasi?Vezi ca la Autodata î-ti mai trebuie si cd3 +autodata wiring diagram ca sa ai schemele complete.Pentru motociclete exista cd5 Link spre comentariu
Felis Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 tot ce am gasit acolo e o specie de manual de depanare foarte vag, pe care il gasisem mai demult pe torentemie imi trebuie schema electrica multumesc mult Abram Burel :partyman: NU AI SPECIFICAT motorizarea(sunt doar 11 motorizari de baza la modelul care lai zis si fiecare are alta schema de baza) Link spre comentariu
Blind Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Decat sa va chinuiti si sa intrebati pe ici pe colo mai bine mergeti direct pe forumul masinii care o aveti(cautare in google :forum dacia,forum peuget,forum....etc.) si va garantez eu ca acolo veti gasi toate modelele de carti tehnice si inclusiv carti de service !!Succes !!! Iti garantez eu ca nu gasesti nicaieri. Am cautat foarte mult (google, emule, dc, torrente rusesti, forumuri), iar pana la urma mi-am cumparat manualul de la haynes (desi a fost o caruta de bani). Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Decat sa va chinuiti si sa intrebati pe ici pe colo mai bine mergeti direct pe forumul masinii care o aveti(cautare in google :forum dacia,forum peuget,forum....etc.) si va garantez eu ca acolo veti gasi toate modelele de carti tehnice si inclusiv carti de service !!Succes !!! ronin33dan Gresesti mult manuale si documentatie despre autovehicole nu o sa gasesti free.E un domeniu foarte Inchis Exlusivist totul e pe bani sau schimburi si cateva cazuri rare foarte rare de oameni care au ales sa colaboreze cu firmele producatoare de Autovehicole prin raportarea defectelor aparute avand contributii in elaborarea caietelor service.Respectivii primesc bonusuri documentatie pentru clasa de autovehicole in care isi aduc contributia(Dar contributia trebuie sa fie reala si bine documentata nu oricine a gasit un bec ars si la raportat ca defect inseamna ca si e cooptat intre colaboratori)(Practic raportarea unui defect de proiectare e luata in considerare.Si la noi multumita ?superAutostrazilor?din romania ies in evidenta mult mai repede defectele de proiectare in partea electrica electronica.Ce sa mai vorbim si de cele mecanice (dar la cele mecanice nu prea sunt defecte de proiectare.Se pot testa mult mai eficient fata de electronice) Link spre comentariu
Vizitator ProBIT Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Ma ajuta si pe mine cineva cu un manual pentru Seat Toledo 1997 ? Link spre comentariu
Vizitator pvb_vio Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 pentru seat toledo dar si alte marci sunt de downloadat pe http://www.docauto.uv.ro Link spre comentariu
Vizitator pvb_vio Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Manuale pentru fiat 600D, Alfa Romeo 75, Lada Niva si multe altele pe www.docauto.uv.ro Link spre comentariu
Vizitator catalin_tm Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 am si eu un ford mondeo benzinar motor 1.8 din 99 este model hatchback,ma puteti ajuta si pe mine cu un manual pt el ,multumesc f mult! Link spre comentariu
Vizitator pvb_vio Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 http://docauto.uv.ro/Ford.htm Link spre comentariu
Vizitator pvb_vio Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Acum sunt disponibile manuale auto pentru Peugeut pe www.docauto.uv.ro Link spre comentariu
serban279 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 As dori si eu pentru Fiat Panda motor 1.1 an 2007 un manual de intretinere si reparatii. Merci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum