Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manuale Auto

Vizitator inalbi5m

Postări Recomandate

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

6

• Felis

4

• kinderu56

3

• i0nutzb

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Hanseatic

Ionutz ----- lasa-te de :d :d :d :d :d :d pentru ca pe site-ul respectiv ---- am intrebat eu ---- nu au CATALOAGE DE PIESE DE SCHIMB ....Intreaba tu poate ai mai mult noroc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator claudiucatalin

Am eu de vanzare manualele pentru toate daciile pana la 1310 berlina si derivate. DAca doriti dati un mail la ...................sau la tel ....................si le trimit prin posta. Pretul cartilor in format este 100 mii pentru toate. *incap pe un cd-

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Are cineva o schema cu cablajul bordului pt Dacia (din '89, TLX1310 cu motor de 1.4). Adica ma intereseaza ce culoare unde se pune, la toate butoanele de pe bord, ca trebuie sa desfac tot bordul, nu prea merge nimic.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Absolut GRATIS !!!!!Am un cd cu :ALFA ROMEOAUDIBMWDAEWOOLADAMERCEDESPEUGEOTROVER, LAND ROVER, DISCOVERYSAABVOLVODaca va intereseaza raspundeti cu o adresa postala si va trimit o copie.Dar sa raspunde cineva care are posibilitatea sa le puna pe net!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări