Vizitator inalbi5m Postat Noiembrie 6, 2003 Partajează Postat Noiembrie 6, 2003 M-ar interesa si pe mine un site de unde sa pot lua ceva manuale auto(gratis).M-ar interesa partea electrica,poate si cea mecanica. Link spre comentariu
Vizitator ionutz Postat Noiembrie 8, 2003 Partajează Postat Noiembrie 8, 2003 cam ce anume te-ar interesa? ce masini, ce probleme, pentru tine sau nu, etc Link spre comentariu
Vizitator inalbi5m Postat Noiembrie 8, 2003 Partajează Postat Noiembrie 8, 2003 Eu am un Renault21GTS din 86 si m-ar interesa un manual de reparatii pentru el. Link spre comentariu
Vizitator RazvanP Postat Noiembrie 11, 2003 Partajează Postat Noiembrie 11, 2003 Bune masini, am avut si eu doua, tot din 86, una diesel si una benziner. Singurele probleme ce le-am avut au fost la bucsele de la bara stabilizatoare din fata si caloriferul de incalzire. Daca ai probleme, scrie-mi despre simptome si poate iti voi putea fi de folos. Am multa experienta si in domeniul auto. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Noiembrie 12, 2003 Partajează Postat Noiembrie 12, 2003 ce ziceti imi gasiti si mie cartea unui Opel Vectra A V6 2.5l ??? Link spre comentariu
Vizitator ion marin Postat Ianuarie 9, 2004 Partajează Postat Ianuarie 9, 2004 daca puteti sa ma ajutati cu o adresa pe net unde gasesc un manual pentru fiat uno 903cc din 1991 Link spre comentariu
Vizitator troter Postat Aprilie 19, 2004 Partajează Postat Aprilie 19, 2004 Multumesc alexv. Troter. Link spre comentariu
Vizitator shyck Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 salutca sa nu mai deskid alt link vreau si eu link-uri cu manuale free despre masini, manuale reparatii, electrica, motoare in special tot ce tine de masiniva rog mult de tot Link spre comentariu
i0nutzb Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 free si legal nu gasesti :roll: Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 na ca dau eu cu nuca in perete.. de unde gasesc si eu manual+schema elecrica ptr dacia BREAK Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 later edit : nu mai am nici un manual auto , sorry Link spre comentariu
Vizitator pamihai Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 intra si tu pe forumul asta si cauta pt. ca au linkuri cu manuale auto http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=25 Link spre comentariu
Vizitator Hanseatic Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 Fratii mei : in primul rand SALUTARE : forumul este tare...imi place..In al doilea rand de unde pot sa download sau sa cumpar un manual de piese de schimb pentru CIELO ... pentru ca oriunde intreb are doar un singur exemplar si nu se da si hahaha si hihihi....Am luat o teapa de la unul care mi-a vabdut niste arcuri de matiz ... ca daca nu stiu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: si ala m-a vazut lemn...ia d-aci o teapa..... :lol: :lol: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 http://www.manualeauto.3x.ro Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 free nu da nimeni? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum