Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bogdan546

Membru cunoscut
  • Număr conținut

    1.804
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bogdan546's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

  1. Daca nu gasiti aici pe forum sa stiti ca se poate face la un pret bun in China aici
  2. Ar fi interesant sa vedem la un astfel de amplificator cum arata un semal de 1Khz pe iesire.
  3. optocuplorul ACPL-W341 la farnell sau ambele la lcsc
  4. daca doreste cineva carti tehnice originale pentru : multimetru numeric E0302, generator de joasa frecventa cu afisare numerica E-0502, osciloscop universal E0102M (de preferinta iasi )
  5. bogdan546

    OLD stuff...

    Cand erau astea ? In 89 ? . Ar trebui spus ca acela era programul dintr-o zi din cursul saptamanii de la sfarsitul anilor 80 .
  6. Am si eu sto1104C si pot spune ca face banii. Foarte util la diverse masuratori care implica un osciloscop izolat fata de retea .
  7. pe iesire trebuie sa ai o variatie intre 0 si 10 V ? Formula este 1+(2*(r5))/r7 r5 si r6 au aceeasi valoare . Daca este asa atunci alege o valoare intre 10k .. 50k pentru toate rezistentele si pe urma calculezi valoarea lui r7 pentru maxim 10v pe iesire .
  8. probabil trebuie sa conectezi termocupla intre cele doua intrari neinversoare si sa calculezi valoarea lui r7 (este pentru scoala ? )
  9. Transformatorul are mai multe iesiri secundare care se comuta in functie de tensiunea dorita pe iesire pentru a avea o cadere mica de tensiune pe tranzistori ?
  10. De ce nu ar fi ? Ai vazut si clipurile precedente ?
  11. un nou video cu parti din sisteme de ghidare a rachetelor . In cazul de fata ceva rusesc. Am vazut ca rusii folosesc doar firele lor teflonate restul componente din "vestul decadent"
  12. Este vorba de buck sincron in sursele din laptop 3.3v, 1.8 etc. .Dar probabil la aceste surse s-a referit cand a zis ca masoara la "jumatate de punte" cu sonde obijnuite si cu metoda subtract.Nu are nicio treaba cu half-bridge . Toate aceste topologii sunt tratate separat in toate cartile . Eu recunosc nu am experienta mare in smps, dar este inadmisibil ca un HE sa faca confuzii de genul.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări