Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kreator

Membru Activ
  • Număr conținut

    633
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Contact Methods

Profile Fields

  • Locatie
    Baia Mare

Vizitatori Recenți Profil

1.512 citiri profil

Kreator's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated

Recent Badges

  1. Cumpar egalizator romanesc I.P.R.S. Baneasa E 2101, stare estetica buna. Astept ofertele si fotografiile cu egalizatorul in privat. Va multumesc!
  2. Asa trebuie sa fie, dar in loc de 1N4148 care e cam slabuta trebuie sa folosesti din seria 1N400X!
  3. Daca soneria e comandata prin releu, nu inteleg cum/dece se reseteaza... ati pus dioda de protectie in paralel cu bobina releului?
  4. Ia incearca-l pe asta. Costa putin asa ca nu-i prea mare pierderea... Eu l-am folosit in termostatarea unui boiler de apa calda, si indica corect temperatura.
  5. Am folosit acest modul, care cred ca are TC izolate. Am folosit libraria MAX31856.
  6. Kreator

    ESP8266 WiFiManager

    atunci, rezolvarea e IP dupa MAC, fara alte librarii.
  7. Kreator

    ESP8266 WiFiManager

    Fara prea multe complicatii, daca e la DIGI, ei au un serviciu gratuit de DNS Dinamic. Acolo va stabiliti un nume de domeniu (domeniu.go.ro). Apoi ar trebui sa mergeti cu montajul tau acasa la prieten, si il conectezi la reteaua lui WIFI. Accesezi apoi routerul, identifici MAC-ul la NodeMCU si-i setezi un IP fix dupa MAC. Setezi apoi in Port Forward Ip-ul setat si gata. Accesul il veti face din internet cu http://domeniu.go.ro:PPPP. unde PPPP este portul stabilit anterior.
  8. Cred ca functia "encoder" foloseste delay(). Tot într-un proiect asemănător am renuntat la ea din acest motiv dar am folosit intreruperi "on change" pe pinii corespunzatori. Astfel programul reactioneaza la oricat de repede invarti de encoder fara a pierde pasi. LE Am pus si doi conzi de 10n in paralel cu contactele.
  9. Total de acord cu tine si @Dxxx, dar la mine e o problema, deoarece am folosit MAX31856. La acest integrat TC- nu e legat la masa (ca la MAX6675), dar avantajul e ca timpul de conversie e la jumatate si in plus te "anunta" prin DRD cand conversia e gata. Am schimbat triacul BTA16 cu vechiul BT136 si acum merge rece dar cu un radiator un pic mai generos. La proiect pe langa comanda postata deja am folosit un Arduino, un display de 1.3'' un encoder si a iesit asa: PS Rog sa-mi explicati de ce au unit la acest tip de letcon termocupla cu heaterul si nu le-au lasat separate ca la Pensol, Hakko, etc? Eu unul nu pot sa pricep...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări